Webwinkels en Webshops

Vraag uw wasbare luiers proefpakket aan

maandag, 7-5-2018  

Bent u het zat om continu luiers te moeten weggooien? Om grote pakketten aan dure luiers te moeten kopen die binnen de kortste keren allemaal verbruikt zijn? Vraag dan eens een wasbare luiers proefpakket aan voor slechts €39,99 bij kidzstore.eu. Mocht u de stap naar wasbare luiers nog niet direct durven maken dan kunt u dankzij dit wasbare luiers proefpakket de kat uit de boom kijken. Het pakket bestaat namelijk uit alle verschillende soorten luiers en toebehoren zodat u het een weekje kunt proberen. Wij kunnen u wel garanderen dat u nooit meer terug wilt naar de wegwerpluiers. Want dankzij het wasbare luiers proefpakket komt u erachter dat u al die tijd een dief van de portemonnee bent geweest. Deze variant gaat namelijk vele malen langer mee en is na een wasbeurt zo goed als nieuw. Daarnaast doet u het milieu ook geen plezier door continu luiers in de afvalbak te werpen. U kunt dit wasbare luiers proefpakket direct online bestellen. Het is wellicht verstandig om eerst een account aan te maken, wellicht smaakt het namelijk naar meer of bent u ook al andere interessante producten tegengekomen in onze webwinkel. Dan kunt u de bestelling afronden door het verschuldigde bedrag over te maken via iDEAL of door te betalen met uw creditcard. U ontvangt vervolgens een bevestiging en we laten het u ook weten als we het wasbare luiers proefpakket naar u hebben verzonden.

Dit wasbare luiers proefpakket is nu in de aanbieding dus profiteer

Waaruit bestaat dit wasbare luiers proefpakket nu eigenlijk? We hebben het even voor u op een rijtje gezet:

  • Een nachtluier met klittenband,
  • De nachtluier bamboo charcoal,
  • Een pocketluier met microvezel inlegger,
  • Twee extra inlegger voor de nachtluiers,
  • En een rol met inlegvellen.

Na een kleine of grote boodschap verschoont u natuurlijk de luier van uw baby of kind. De inlegger kunt u direct weggooien en de vieze luier met de hand uitwassen of met de wasmachine. Met dit wasbare luiers proefpakket komt u dus al een heel eind. Wist u dat een baby in totaal tot wel 7.000 luiers draagt totdat hij oud genoeg is om zonder luier door het leven te gaan? En al dat afval komt bij uw restafval terecht en zal in die zin ook nog eens bijdrage aan verhoogde afvalkosten. Dankzij een wasbare luiers proefpakket weet u wat u te wachten staat als u herbruikbare producten gaat gebruiken. Hopelijk kiest u er vervolgens voor om uw wasbare luiers bij ons te besparen. Uit ons onderzoek is gebleken dat u hiermee namelijk minstens 1.000 euro kunt besparen als we dat vergelijken met de continu aankoop van wegwerpluiers. Dat maakt het bestellen van deze wasbare luiers proefpakket hopelijk ook voor u meer dan de moeite waard. Afhankelijk van het aantal wasbeurten hebt u slechts 25 wasbare luiers nodig die u na gebruik ook nog eens door kunt verkopen aan de ouders met een pasgeboren kindje. En zo kunnen ze vele generaties lang gebruikt worden.

Kijk ook eens naar de andere producten voor baby’s en ouders

Kom naast het wasbare luiers proefpakket ook eens bij ons langs voor andere natuurlijke en biologische producten. We bieden stijlvolle betaalbare en milieubewuste producten aan van natuurlijke grondstoffen zoals wol, katoen, hout en papier. Koop er bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor de ouders van een pasgeboren kind. Reken er maar op dat u hier iets origineels tussen kunt vinden. Hopelijk bent u tevreden over ons bedrijf, de service en de producten. Dat kunt u uiten door ons een beoordeling te geven. We hebben op dit moment een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.