Bedrijven en Bedrijfsleven

Vve beheer; beheer van ontroerend goed

woensdag, 4-7-2018  

Bij het beheren van ontroerend goed, moet er altijd veel aandacht worden besteed aan het belang van de technische zaken. Bent u eigenaar van ontroerend goed, dan heeft u als plicht om voor goed vve beheer te zorgen en daar komt zeker het een en ander bij kijken. Vve beheer omvat namelijk verschillende facetten. Waarom is vve beheer zo belangrijk? Dat is natuurlijk enerzijds evident, en anderzijds is het iets waarvan het belang soms over het hoofd wordt gezien. Ten eerste is onderhoud van een pand of iedere vorm van ontroerend goed belangrijk voor het pand zelf en hoe het eruit ziet. Maar ondanks het feit dat het oog wat wil, draagt de staat van het ontroerend goed ook wel degelijk bij aan de waarde ervan. Het zorgen voor goed vve beheer, betekent dus dat uw pand meer waard zal blijven. U wilt waardevast zijn en daarvoor is het onderhoud een belangrijk element. Vaak wordt het onderhoud van vastgoed echter niet op waarde geschat en worden er niet voldoende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het onderhoud afdoende wordt gerealiseerd. Natuurlijk is het schoon houden van een pand tamelijk eenvoudig. Dat vergt een goed team van schoonmakers die consequent worden ingezet, maar vve beheer gaat niet enkel en alleen maar over het schoonhouden van het pand. Het omvat veel meer aspecten en dan is in het bijzonder de technische kant van de zaak een onderdeel dat wat gecompliceerder ligt. Waar kan TTB plus u precies bij van dienst zijn als het gaat om het beheer van uw vastgoed?

  • TTB Plus kan u bijstaan bij het maken van bepaalde belangrijke keuzes;
  • TTB Plus zorgt voor heldere planning aangaande uw onderhoud;
  • TTB Plus neemt de verantwoordelijkheid voor uw onderhoud.
  • Ttbplus.nl

Vve beheer door TTB Plus

Bij vve beheer is het belangrijk dat er een jaren-plan wordt gemaakt. Onderhoud gaat immers niet om korte termijn planning, maar om de lange termijn planning. Deze planning is precies wat u kunt uitbesteden aan TTB plus. Niet alleen wordt de planning geregeld, ook wordt het beheer helemaal geregeld. Bij dat onderhoud horen een aantal zaken zoals ook de jaarlijkse technische controle. Natuurlijk wordt er van alle werkzaamheden ook een digitaal rapport gemaakt zodat u weet wat er precies geregeld wordt. Vve beheer uitbesteden zal u veel zorgen uit handen nemen. Dat zorgt voor veel gemoedsrust omdat u op deze manier weet dat u niets over het hoofd ziet.

Gedeeltelijk uitbesteden

Natuurlijk zijn er ook bedrijven en organisaties die een deel van de vve beheer al in eigen handen hebben. Daarom is er ook de mogelijkheid om delen van het beheer uit te besteden. TTB Plus maakt het mogelijk om de facetten van het beheer uit te besteden die u zelf niet onder beheer heeft. Een op maat gemaakte dienstverlening kan het bedrijf dus ook verzorgen. TTB Plus richt zich in het bijzonder op het technische deel van het vve beheer. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan W en E installaties en andere systemen. Ook denken we altijd met u meer over duurzame oplossingen. Heeft u interesse in het uitbesteden van het beheer van uw vastgoed, of een gedeelte daarvan. Dan bent u hier aan het juiste adres. Er wordt altijd eerst onderzoek gedaan naar de staat van het vastgoed voordat er wordt overgegaan op concrete plannen. Mocht uw interesse gewekt zijn en u wil graag een deel van het beheer van uw vastgoed en dan in het bijzondere het technische gedeelte ervan uitbesteden, schroom dan niet en neem contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.