Mens en gezondheid

Waar een opvouwbare rolstoel kopen?

vrijdag, 20-4-2018  

Mijn oma zei al een aantal maanden dat ze een opvouwrolstoel wilde kopen. Waar ze de opvouwbare rolstoel kopen moest, wist ze echter niet. Samen met mijn vader en mij is ze verschillende winkels af geweest, maar ze vond het maar moeilijk om de beslissing te maken. Het aanbod in de winkels was vaak klein. Of de service viel haar een beetje tegen. Misschien kan mijn oma ook wat kieskeurig zijn, maar ik was het wel met haar eens dat de keuze niet makkelijk te maken was. Totdat een kennis ons de website van Zorg En gemak aanraadde. De opa van die kennis wilde ook een opvouwbare rolstoel kopen en was uiteindelijk geslaagd in de webshop van Zorg en Gemak. De opa van mijn kennis was zo blij met zijn aankoop, dat hij graag iedereen de winkel wil aanraden. En dus ook aan ons. Mijn oma was eerst een beetje sceptisch over online bestellen. Ze heeft niet veel ervaring met het internet en ze vroeg zich dus af of online bestellen wel betrouwbaar was. Gelukkig wilde ze uiteindelijk toch op de website gaan kijken. Proberen kan altijd, gaf ze uiteindelijk toe. Niet veel later wilde ze op de website een opvouwbare rolstoel kopen.

Zonder zorgen een opvouwbare rolstoel kopen

Online bestellen bij Zorg en Gemak bleek heel makkelijk te zijn. De website is heel overzichtelijk, dus je weet direct waar je moet zijn voor een opvouwbare rolstoel kopen. Er zijn verschillende kopjes te vinden met allerlei handige producten die je bij Zorg en Gemak kunt kopen. Bijvoorbeeld de volgende artikelen:

  • Rollators
  • Hulpmiddelen voor in de badkamer en het toilet zoals douchestoelen en een toiletverhoger
  • Slaapkamer producten zoals bedtafels
  • Accessoires voor onder andere rolstoelen

Zoals je ziet zijn er veel verschillende producten te bestellen in de webshop van Zorg en Gemak. En een opvouwbare rolstoel kopen kan er dus ook. Mijn oma wilde natuurlijk graag een degelijke opvouwbare rolstoel kopen van zeer goede kwaliteit. Bij Zorg en Gemak zijn veel erkende merken om uit te kiezen. Hierdoor wisten we ook zeker dat we er zouden kunnen slagen. Bovendien zijn er veel mooie aanbiedingen te vinden. Mijn oma had het geluk dat de rolstoel van haar voorkeur precies in de aanbieding was. Een extra mooie deal dus. We hebben gelijk contact opgenomen met de klantenservice toen mijn oma haar keuze gevonden had. Ze wilde voor de zekerheid nog wel verder informeren over het product.

Goede service en diensten op Zorgengemak.nl

We zijn niet alleen heel tevreden met de producten op Zorgengemak.nl, het bedrijf heeft ook heel goede service en diensten. Je merkt direct dat het mensen zijn met hart voor de zaak. Ze nemen graag uitgebreid de tijd voor je en ze hebben echt kennis van zaken. Mijn oma was dan ook heel tevreden met het gesprek dat ze had met de klantenservice. Ook was ze heel blij dat ze 14 dagen bedenktijd had nadat ze haar bestelling thuis had. De stoel was in 2 dagen al thuisbezorgd. Omdat het bestelbedrag hoger was dan € 49,95 kreeg mijn oma haar bestelling ook nog eens gratis bezorgd. Zeer goede service dus. En dat voor zo een goedkoop én goed product. Ook wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden. Een opvouwbare rolstoel kopen kan heel gemakkelijk in deze webshop. Mijn oma is ook heel blij met de stoel. Ze kan hem thuis handig opvouwen, zodat hij niet veel ruimte inneemt. Verder kan ze de rolstoel ook gemakkelijk meenemen ergens naartoe, omdat hij prima in de auto past. Ze is blij dat ze eindelijk de knoop heeft doorgehakt en zou zeker weer bestellen op deze website.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.