Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kun je een goede website laten maken?

zaterdag, 10-10-2020  

Wil jij binnenkort een website laten maken voor jouw bedrijf? Dan kun je het beste aankloppen bij een zeer professionele websitebouwer zoals Monkey Vision. Daar zijn ze namelijk zeer bedreven in het bouwen van websites, en weten ze bovendien precies hoe je goed vindbaar kunt worden in google. Want je kunt wel een mooie website hebben, maar je moet natuurlijk wel goed gevonden worden, anders levert hij je geen klanten op. Een website laten maken bij deze websitebouwer levert je een super professionele site op, die niet alleen goed vindbaar is in google, maar ook makkelijk in gebruik voor jouw klant. En dat is minstens net zo belangrijk. Soms vind je namelijk een website die er best leuk uitziet maar een hele rare of onvoorspelbare structuur heeft. Mensen begrijpen dan vaak niet zo goed waar ze kunnen vinden wat ze zoeken, en ze haken al gauw af. Bij Monkey Vision je website laten maken verzekerd je van een site die makkelijk in gebruik is en intuïtief werkt. En dat wil je echt, want dan wordt het veel makkelijker om dingen te verkopen aan jouw klanten, of het nu om een dienst of om producten gaat. 

Een website laten maken inclusief logo

Het fijne aan het team van Monkey Vision is dat het bestaat uit allerlei verschillende professionals. Zo hebben ze niet alleen mensen in dienst die de technische kant van websites kennen, en die ze de website laten maken, maar ook grafisch vormgevers. Deze kunnen voor jou een logo en volledige huisstijl ontwerpen, die je gelijk in gebruik kunt nemen op je nieuwe site. Zeker voor startende ondernemers is dat aan te raden, want jouw huisstijl bepaalt voor een groot deel hoe mensen je bedrijf zien en of ze zich ermee identificeren. Je website laten maken inclusief logo en huisstijl is bij Monkey Vision voordeliger dan wanneer je een losse vormgever en websitebouwer zou inhuren voor je beide diensten. Je neemt dan immers een pakket af en houdt alles bij dezelfde aanbieder. 

Wat kost een website laten maken?

Nu je weet waar je die website laten maken kunt wil je natuurlijk ook weten wat dat je ongeveer gaat kosten. Nu, het is vrijwel onmogelijk om Je daar hier een indicatie voor te geven omdat dat volledig afhangt van hoe uitgebreid die site moet zijn. Hoe meer features en mogelijkheden die moet hebben hoe meer tijd het kost om hem te laten bouwen, en hoe duurder het wordt. Je kunt daarbij denken aan features zoals:

  • Een chatfunctie met optie tot het achterlaten van een bericht
  • Een webshop (incl. winkelmandje, betaalpagina, etc)
  • De mogelijkheid tot het achterlaten van reviews
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van bewegende banners

Kort gezegd wordt je website steeds duurder naar gelang je meer mogelijkheden wilt. Wil je alvast weten wat het je ongeveer gaat kosten? Dan kun je natuurlijk gewoon een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Je weet dan alvast waar je aan toe bent en kunt er over nadenken of je die website laten maken wilt of er liever nog even mee wacht. Het aanbod dat je krijgt is in ieder geval enkele maanden geldig. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.