Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kun je je bank laten reinigen?

vrijdag, 26-7-2019  

Als je een stoffen bank hebt staan is het wel zo fijn dat je deze om de zoveel jaar grondig schoonmaakt. Je kunt hem natuurlijk zelf je bank schoonmaken door hem zo nu en dan te stofzuigen (ook in alle kieren en tussen de kussens in) en voorzichtig met een doekje de vlekken weg te deppen. Dit is echter riskant omdat je niet wilt dat de vlek erger wordt of dat je er nieuwe vlekken aan overhoudt doordat je niet het juiste reinigingsmiddel hebt gebruikt. Daarom kun je beter om de zoveel jaar je bank laten reinigen door Cinco Tapijt- en Meubelreiniging. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van (de naam zegt het al) tapijten en meubels. Op het gebied van meubels gaat het dan natuurlijk vooral om meubels met stoffen bekleding. Een leren bankstel laten reinigen is niet nodig omdat je deze gemakkelijk zelf met een doekje kunt schoonmaken. Je bank laten reinigen doe je alleen als het je zelf niet lukt om hem schoon te krijgen of omdat de bank zo oud is en intensief gebruikt dat je het simpelweg een te tijdrovend klusje vindt. In dat geval bel je Cinco Tapijt- en Meubelreiniging. Ze klaren dit klusje graag voor je, en doen dat waarschijnlijk ook nog eens veel sneller dan je zou verwachten. Met hun professionele apparatuur hebben ze jouw bank, tapijt of loungestoel in no-time weer helemaal schoon, en dat zit stukken lekkerder.

Je bank professioneel laten reinigen

Als je er om wat voor reden dan ook voor kiest om je bank te laten reinigen wil je dat natuurlijk het liefst zo professioneel mogelijk. Cinco Tapijt- en Meubelreiniging is al vele jaren actief op deze markt en weet werkelijk alles van het reinigen van de verschillende soorten stoffen. Je kunt namelijk niet hetzelfde schoonmaakmiddel gebruiken op elke stof, en bovendien moet je de temperatuur van het water aanpassen aan de stof. Dit wetende kun je ze met een gerust hart jouw dure bank laten reinigen. Bovendien pakken ze de reiniging zeer professioneel aan door altijd alle volgende stappen te doorlopen:

  • Voorbehandeling (het aanbrengen van reinigingsproduct en inborstelen).
  • Dieptereiniging (Een sproei-extractiemethode voor stoffen meubels).
  • Extra vlekkenbehandeling (voor eventuele hardnekkige vlekken).
  • Na-inspectie (samen met u, voor eventuele extra aandachtspunten).
  • Aanbrengen van vuilafstotende beschermlaag (om het meubel te beschermen).

Zoals je ziet krijgt je meubel als je bij Cinco je bank gaat laten reinigen ook een vuilafstotende beschermlaag achteraf. Dit is super handig want zo krijgen nieuwe vlekken geen kans.

Hoe houdt je je nieuwe bank schoon?

Ten eerste is het sowieso verstandig om een dergelijke vuilafstotende beschermlaag aan te brengen. Hiermee zorg je dat vlekken minder diep in de stof kunnen doordringen en hij makkelijker zelf schoon te maken is na een ongelukje. Je bank laten reinigen is hierdoor veel minder snel nodig. Daarnaast is het simpelweg verstandig om geen etenswaren te nuttigen op de bank, zeker geen zaken als chocola! Kleine stukjes eten kunnen zorgen voor vlekken die zeer moeilijk te verwijderen zijn, en dat is zonde. Is het helaas wel misgegaan en krijg je je bankstel niet meer schoon? Bel dan Cinco Tapijt- en Meubelreiniging om je bank te laten reinigen. Dan geniet je binnenkort weer van een super schoon bankstel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.