Creatief en Decoratief

Waar kun je online ballonnen kopen?

donderdag, 2-7-2020  

Tegenwoordig  zijn ballonnen al lang niet meer zo saai als vroeger. Je kunt ze in super veel toffe uitvoeringen, kleuren en zelfs met een vulling kopen. In de webshop slingershop.nl vindt je ze allemaal. Deze webshop is namelijk gespecialiseerd in feestartikelen, en ze verkopen er alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van partydecoratie, zoals ballonnen, slingers en andere feestelijke accessoires. De webshop van slingershop is heel erg makkelijk in gebruik, je kunt namelijk al die partydecoratie gemakkelijk op categorie vinden, en zo heel gericht zoeken naar hetgeen je nodig hebt voor het feestje dat je binnenkort geeft. In deze webshop vindt je veel decoratie die je kunt ophangen om de ruimte mee aan te kleden, zoals:

  • Papieren pompoms en honeycombs
  • Allerlei soorten slingers
  • Diverse ballonnen
  • Piñata’s
  • Papieren lampionnen

Ook kun je er terecht voor allerlei mooie tafeldecoratie, die je kunt gebruiken om een tafel vol hapjes, taartjes en drankjes leuk mee aan te kleden. Je kunt daarbij denken aan cake toppers, gekleurde rietjes, mini vlaggetjes voor op een tart en allerlei toffe prikkers voor in kleine hapjes. Met al deze tafeldecoratie maak je deze tafel met lekkers helemaal af en ziet het er in één klap super gezellig uit!

Ballonnen en photo booth props bestellen

Veel mensen die eigenlijk in de webshop van slingershop terecht komen om diverse soorten ballonnen te kopen bestellen daar heel impulsief ook een set photo booth props bij. Dit zijn als het ware allemaal gekleurde, kartonnen accessoires die je kunt gebruiken om grappige foto’s te maken. Je kunt daarbij denken aan brilletjes, snorren, hoedjes en andere accessoires. Sinds de komst van goedkope polaroid camera’s zijn ook de photo booth props ineens heel populair geworden. Het levert hilarische beelden en leuke herinneringen aan een feestje op als je deze, inclusief camera, in een hoekje op je feestje neerlegt zodat je gasten deze vrij kunnen gebruiken. Je kunt ook een mooi hoekje inrichten waar men die foto’s kan maken, bijvoorbeeld met allerlei ballonnen in een boog, of een toffe, glinsterende backdrop uit deze zelfde webshop. Daarmee worden de foto’s die je met zo’n polaroid camera maakt natuurlijk nóg leuker. Je kunt de foto’s vervolgens aan gasten meegeven of ze in laten plakken in een album, waar ze gelijk een leuke tekst bij kunnen schrijven.

Super grote ballonnen kopen

Bij slingershop.nl staan ze niet voor niets bekend om het enorme aanbod partydecoratie dat ze verkopen. Ze hebben er echt alles voor een feestje. Van feesthoedjes tot tafeldecoratie, en van confetti shooters tot vlaggetjes. En de categorie ballonnen is misschien nog wel het grootst! Deze hebben ze namelijk zowel in de standaard formaten als in super grote exemplaren die je kunt vullen met helium. Dit zijn echte erecatchers op je feest! Ook verkopen ze er transparante exemplaren met een vulling, bijvoorbeeld gouden confetti. Deze transparante ballonnen ogen super chic, en zijn heel gemakkelijk te combineren met andere kleuren partydecoratie. Het is echt een basic item dat over bij past, of het nu om een feestje voor kinderen of volwassenen gaat. Sowieso kun je voor beiden in deze webshop terecht, want het assortiment is zó groot  dat je er elke stijl partydecoratie vindt die je maar kunt bedenken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.