Webdesign en Webdevelopment

Waar moet u zijn voor goede reseller hosting?

zondag, 1-3-2020  

Wij hebben een groot bedrijf dat websites maakt voor heel veel klanten. Wij willen deze klanten altijd zo goed mogelijk bedienen. Vandaar dat wij er alles aan doen om onze hosting  zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Dat betekent dat wij goed moeten kijken waar wij onze reseller hosting moeten inkopen. Het is namelijk voor onze klanten heel belangrijk dat zij niet heel veel geld hoeven uitgeven aan hun site. Wij hebben het afgelopen jaar gekeken waar wij goede reseller hosting konden vinden. Als je namelijk de concurrentievoordeel blijven, moet je zorgen dat je weet waar je moet zijn voor de goede reseller hosting. Wij hebben op het internet gekeken naar de mogelijkheden die wij hier konden vinden. Als je kijkt wat de beste opties zijn, dat blijkt dat je het beste even naar de site van webruimtehosting.nl kunt gaan. Deze mensen bieden heel goede reseller hosting aan en daarom wilden wij graag weten of wij hier ook zaken konden doen. Wij hebben toen contact opgenomen met een van de wensen van dit bedrijf. We hebben uitgelegd wat onze doelstellingen waren en wij hebben ook laten weten dat wij graag een scherpe deal wilde maken. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij bij hen aan het juiste adres waren wanneer het ging over reseller hosting. Dat was fijn om te horen, maar wij wilden deze woorden ook graag in daden laten omzetten. Bij wilde daarom graag weten hoeveel wij zouden moeten betalen voor deze reseller hosting. Toen bleek dat de tarieven van deze reseller hosting vele malen lager waren dan wat er bij hun concurrenten hadden gezien. Dat betekende dat wij dus veel voordeliger voor onze klanten konden werken. Als u ook ondernemer bent, dan hoef ik u waarschijnlijk niet uit te leggen dat klanten altijd voor de laagste prijs gaan. Als ondernemer moet je er daarom alles aan doen om je tarieven laag te houden. Vandaar dat ik graag met deze mensen in zee wilde gaan, want hier kon ik heel voordelig gebruikmaken van reseller hosting.

Op deze reseller hosting valt niets aan te merken

Wij willen onze klanten het beste bieden en daarom wilden wij ook voor de beste reseller hosting gaan. Wij werken nu een tijdje samen met dit bedrijf, en wij zijn zeer tevreden over de reseller hosting. Wij kunnen nu bij de vleet websites maken zonder dat hij bang hoeven te zijn dat wij daar veel voor moeten betalen. Wij kunnen daarom deze site aan iedereen aanraden die ook op zoek is naar reseller hosting.  Surf daarom vandaag nog even naar deze site.

Voor minder dan €10 geholpen

Wij zijn blij dat wij hier zo’n scherpe deal hebben kunnen sluiten. Wij zijn voor minder dan € 10 per maand klaar. Kortom:

  • Deze mensen weten hoe zij een goede deal moeten sluiten
  • Wij merken dat wij nu heel veel mogelijkheden hebben met de sites die wij maken
  • Wij zijn zeer te spreken over de lage tarieven

Ik kan u aanraden ook een keer op deze pagina te gaan kijken. U kunt namelijk ook voor nog veel minder geld geholpen worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.