Vrije tijd en Hobby

Waar moet u zijn voor Zouk? In Amsterdam natuurlijk!

vrijdag, 6-4-2018  

Houdt u van dansen en vindt u het prettig om eens iets nieuws te komen proberen? Dan raden wij u aan om de Zouk in Amsterdam een keer te komen proberen. Wij zijn een dansschool waar u alles leert over deze Braziliaanse dans. Veel mensen hebben de Zouk in Amsterdam reeds ontdekt en wij merken dat wie eenmaal de Zouk in Amsterdam komt dansen, bijna niet meer kan stoppen omdat het te leuk is om de Zouk in Amsterdam te dansen. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een keer bij ons langs te komen zodat wij u meer over deze dans kunnen leren. U kunt ook altijd een keer komen kijken bij een van onze lessen zodat u zelf kunt zien hoe leuk de Zouk in Amsterdam is. Wij hopen daarom dat u een keer bij ons langs zou willen komen zodat wij u ook meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Wij geven u namelijk niet alleen les in de Zouk in Amsterdam, wij kunnen u ook nog heel veel meer aanbieden. Wij zijn namelijk een club mensen die het ook fijn vindt om het met elkaar gezellig te hebben en vandaar dat wij regelmatig grote dansfeesten organiseren waarbij iedereen van harte welkom is die net als ons houdt van het dansen van de Zouk in Amsterdam. Wij nodigen u daarom hierbij ook van harte uit om een keer naar een van onze feesten te komen en om alle mensen te ontmoeten die helemaal verknocht zijn aan de Zouk in Amsterdam. Wij hopen dat wij u binnenkort al een keer zouden mogen verwelkomen in onze gelegenheid. Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken zodat u precies kunt zien wanneer wij het eerstvolgende feest op de planning hebben staan. Kijk dus vandaag nog even op onze site Braziliandancemasters.com voor meer informatie.

Kom de Zouk in Amsterdam dansen!

Wie houdt van gezelligheid, moet naar de hoofdstad van ons land komen. Hier kunt u namelijk alle vormen van gezelligheid vinden met als absolute topper onze lessen Zouk in Amsterdam. Wij kunnen u namelijk niet alleen een gelegenheid bieden waar u de Zouk in Amsterdam kunt dansen, wij kunnen u ook in de stijl Zouk in Amsterdam onderwijzen. Wij werken namelijk met een team van professionele dansinstructeurs die u precies kunnen vertellen hoe u de Zouk in Amsterdam zou moeten dansen. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer een kijkje te komen nemen op onze site om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hebben meerdere klassen, maar wij kunnen u ook priveles geven wanneer u dat graag zou willen. U kunt dan zelf bepalen wanneer u het liefst onderwezen zou willen worden in de Zouk in Amsterdam. Wij hopen dat u zin heeft om u bij ons te komen inschrijven. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat mensen die lessen bij ons volgen, niet hoeven te betalen voor onze feesten. U ontvangt dus niet alleen lessen van ons, maar ook een groot aantal bruisende feesten wanneer u besluit om u bij ons in te komen schrijven.

Schrijf u vandaag nog in voor onze lessen

Bent u inmiddels enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Dan willen wij u graag vragen om naar onze site te komen om u in te schrijven voor onze lessen. Wij bieden u:

  • groepslessen in klein verband
  • privé-lessen op maat
  • vele mooie feesten om met anderen te kunnen dansen

Kijk snel even op Braziliandancemasters.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.