Creatief en Decoratief

Waar vind je de perfecte cognac leren bank?

vrijdag, 26-4-2019  

Onlangs ontdekte ik de webshop van mokana, waar ze een heel groot aanbod hebben van allerlei trendy meubelen voor in huis. Ik was samen met mijn vriend al een tijdje aan het oriënteren op bankstellen, en we waren er sowieso al over uit dat we een cognac leren bank wilden, maar we wisten nog niet wat voor model of welke maat. Dit vonden we heel moeilijk om te beslissen omdat zowel het online als offline aanbod zo groot was en we heel moeilijk onderscheid konden maken tussen kwalitatief goede en slechte banken. Toen we echter de winkel en webshop van mokana vonden wisten we meteen: Hier gaan we onze cognac leren bank vinden. mokana hecht namelijk veel waarde aan kwaliteit van zowel het leer als het onderstel en de vulling van de kussens, waardoor eigenlijk alle bankstellen die we daar uitprobeerden zowel lekker zaten als goed van kwaliteit waren. We zijn geen mensen die om de haverklap van interieur wijzigen en dus is het voor ons heel belangrijk dat het een cognac leren bank is van zeer goede kwaliteit. Hij moet namelijk minstens tien jaar meegaan voordat we een nieuwe kopen, en dat terwijl we van plan zijn hem zeer intensief te gaan gebruiken. Bij alle banken van mokana hadden we daar totaal geen zorgen over.

Een kwalitatief goede cognac leren bank

Waar we in andere winkels altijd een beetje onze twijfels hadden over de kwaliteit van de banken (vooral van het leer), voelden alle leersoorten en bekledingen bij mokana meteen goed, heel stevig en duurzaam, alsof het leer heel dik was en van goede kwaliteit. Op de een of andere manier hadden we gewoon een heel goed gevoel in de winkel, ook doordat de service zo uitstekend is. Met het grote aanbod bankstellen dat ze hadden was het bovendien niet moeilijk de voor ons perfecte cognac leren bank te vinden. We kozen uiteindelijk voor een hoekbank met vrij hoge leuningen en diepe kussens, een gezellige, grote familiebank dus. Enkele weken geleden is deze cognac leren bank bij ons bezorgd en we hebben hem meteen intensief in gebruik genomen. Iedereen is er ontzettend blij mee, hij zit lekker, is gemakkelijk schoon te maken en ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Het aanbod van meubelwinkel mokana

Bij mokana vind je echter niet alleen zo’n super trendy cognac leren bank, maar ook allerlei andere meubels voor in huis, zoals:

  • Eetkamerstoelen
  • Boxsprings
  • Fauteuils
  • Bankstellen met stoffen bekleding

Bovendien kun je in deze prachtige winkel ook terecht voor allerlei accessoires om je huis mee aan te kleden, zoals kussens, schilderijen, lampen en allerlei kleine bijzettafeltjes. Onze cognac leren bank hebben wij gezellig gemaakt door een set kussens uit te zoeken in allerlei tinten wit en grijs, wat er samen heel knus uitziet. Onze visite kruipt meestal direct op de bank en dat was precies wat we wilden met deze styling. Daarnaast hebben we bij mokana bovendien een aantal stijlvolle hanglampen gekocht voor in de keuken en de eetkamer, welke de ruimte helemaal afmaken. Al met al best wel een aanrader dus, de winkel en webshop van mokana! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.