Bedrijven en Bedrijfsleven

Waardebepaling bedrijf gezocht? Vrijblijvende indicatie binnen 5 minuten bij Bedrijventekoop.nl!

woensdag, 15-1-2020  

Wilt u een waardebepaling voor uw bedrijf laten uitvoeren? Neem dan contact op met Bedrijventekoop.nl! Het is belangrijk om de waarde van uw bedrijf vast te stellen als onder andere u plannen heeft om uw bedrijf te gaan verkopen. Ons team houdt zich al jarenlang bezig met het op een accurate wijze beoordelen van de waarde van een onderneming. Er zijn hiervoor verschillende methoden beschikbaar, waaruit allemaal variërende resultaten komen. Er is dus géén eenduidige waardebepaling beschikbaar. Desondanks kunt u aan de hand van onze DCF-methode een goed beeld vormen over uw bedrijfswaarde. Als dé grootste bedrijfsovernamewebsite van Nederland staat Bedrijventekoop.nl u bovendien bij wanneer u gebruik wilt maken van handige tools en doordachte systemen bij de verkoop van uw bedrijf. Met jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers, vindt u snel een koper of verkoper voor uw onderneming. Een gratis waardebepaling voor uw bedrijf laten uitvoeren? Vul dan de waarderingstool op onze website in en ontvang binnen vijf minuten een gerichte waarde indicatie.

Grootste bedrijfsovernamesite van Nederland 

Het begin van Bedrijventekoop.nl is in 2002. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé grootste bedrijfsovernamesite van Nederland! Op zeer grote schaal brengt ons team vraag en aanbod van ondernemingen bij elkaar. Naast onze expertise om waardebepalingen voor bedrijven uit te voeren, bieden wij u brede mogelijkheden om uw bedrijf op een snelle en efficiënte wijze te verkopen. Op Bedrijventekoop.nl vindt u het actuele aanbod van verschillende bedrijven, die te koop aangeboden en te koop gevraagd worden. Ook als u opzoek bent naar participatie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of fusie, ben u bij ons aan het juiste adres. Met ruim een miljoen bezoekers per jaar is Bedrijventekoop.nl de grootste én onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland!

Waardebepaling bedrijf 

Wanneer u een verkooptraject ingaat, is het zeer aan te raden om een professionele waardebepaling van uw bedrijf te laten uitvoeren door een gespecialiseerde partij, zoals Bedrijventekoop.nl. Om de waarde vast te kunnen stellen van uw onderneming, wordt er gewerkt op basis van maatwerk. Met de waardebepaling staat u sterk tegenover potentiële kopers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vindt dan gespecialiseerde partijen bij u in de buurt via onze website. Als u nadenkt over de verkoop van uw onderneming, is het invullen van de waarderingstool van Bedrijventekoop.nl dus een mooie eerste stap. De bedrijfswaarde is ten slotte het uitgangspunt voor de verkoopprijs. Bedrijventekoop.nl is werkzaam in heel Nederland en heeft een uitgebreid netwerk met bedrijfsovername adviseurs en specialisten op het gebied van onder andere waardebepalingen van bedrijven. Op basis van de gehanteerde werkwijze waarin alle belangrijke aspecten worden meegenomen, kunnen wij een correcte waardebepaling voor uw bedrijf laten uitvoeren. De methode die onze experts toepassen heet; ‘DCF-methode’ en staat voor ‘Discounted Cash Flow’. Dit betekent ook wel de waarde vaststellen op basis van toekomstige kasstromen. Bij de DCF-methode wordt uitgegaan van de verwachte kasstromen die uw bedrijf in de toekomst zal genereren. Onder verwachte kasstromen wordt verstaan de liquide middelen die jaarlijks beschikbaar komen om aflossing of dividenduitkering uit te kunnen keren (winst + afschrijvingen – netto investeringen in werkkapitaal en vaste activa).

Voordelen waardebepaling bedrijf door Bedrijventekoop.nl:

  • Betrouwbaar en uitgebreid netwerk
  • Brengen vraag en aanbod dicht bij elkaar
  • Efficiënte methode waardebepaling
  • Gratis waarde indicatie binnen vijf minuten
  • Grootste bedrijfsovernamewebsite van Nederland
  • Handige tools en doordachte systemen
  • Onafhankelijk
  • Werkzaam in heel Nederland

Wilt u een waardebepaling van uw bedrijf laten uitvoeren? Of bent u opzoek naar specialisten op het gebied van bedrijfsovername? Bezoek dan onze website: bedrijventekoop.nl! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.