Mens en gezondheid

Waarom hypnotherapie bij mij zo goed werkt

maandag, 1-5-2017  

Hypnose Opleiding : Wordt Hypnotherapeut in 2017 in 7 Dagen! | Hypnose Praktijk Antwerpen; Hypnose Opleiding : Wordt Hypnotherapeut in 2017 in 7 Dagen!

Al sinds jaar en dag heb ik er moeite mee om ’s nachts in slaap te vallen. Dat komt misschien omdat ik in het verleden een aantal vervelende dingen heb meegemaakt die mij vandaag de dag, uit mijn slaap houden. Vroeger kon ik dit allemaal wel goed handelen maar ik merkte dat ik er de laatste tijd steeds vaker zowel letterlijk alsook figuurlijk wakker van begon te liggen. Mijn man is gelukkig iemand die dit soort problemen altijd heel erg snel signaleert en vandaar dat hij mij op een dag heeft aangeraden om eens na te denken over hypnotherapie. Ik vond dit in eerste instantie een beetje een rare tip, waarom zou ik over moeten gaan tot hypnotherapie? Ik had altijd het idee dat dit niet kon werken omdat ik het wel van tv kende en daar was ik altijd weinig van gecharmeerd. Mijn man is echter niet iemand die weinig verstand van zaken heeft en omdat hij mij aanraadde om mij eens te verdiepen in hypnotherapie, ben ik maar eens even op zoek gegaan naar meer informatie over dit onderwerp. In deze korte tekst wil ik u graag vertellen wat ik tijdens deze zoektocht allemaal gevonden heb. Ik zal dat doen aan de hand van drie korte alinea’s, waarvan deze, zoals u ziet, de eerste is. Wat volgt zijn dus alinea twee en drie. Laat ik maar snel beginnen zodat we snel tot de kern van de zaak kunnen komen.

Hypnotherapie is een echte aanrader!

Toen ik jong was, zag ik op tv weleens shows waar men gebruikmaakte van hypnotherapie. Dat vond ik vroeger altijd heel leuk om te zien maar ik merkte dat het mij in mijn latere leven belemmerde om zelf gebruik te gaan maken van hypnotherapie. Gelukkig kun je tegenwoordig heel veel informatie over hypnotherapie vinden op het internet. Vandaar dat ik op een mooie zondagmiddag eens even achter mijn pc ben gekropen om hier wat meer informatie te vinden over dit onderwerp. Ik ben namelijk iemand die zich graag even gedegen inleest in de materie voordat ik besluit om ergens gebruik van te gaan maken. Het is daarom goed om even te vermelden dat ik heel veel interessante informatie gevonden heb op de site van Hypnosepraktijk.net. Ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb, niet alleen omdat ik hier heel veel interessante info heb gevonden, maar ook omdat ik hier uiteindelijk een behandeling heb ondergaan. Ik ben zowel over het feit dat er veel interessante verhalen op de site te vinden zijn, alsook over het feit dat je hier heel eenvoudig een behandeling kunt regelen, heel erg tevreden. Vandaar dat ik graag iets over mijn uitermate positieve ervaringen op papier wilde zetten.

Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan

Veel mensen nemen hypnotherapie niet echt serieus, ik moet u bekennen dat ik eerst ook een beetje huiverig was om gebruik te gaan maken van hypnotherapie. Inmiddels heb ik een aantal sessies achter de rug en ik kan u zeggen dat mij dit heel erg goed bevallen is. Ik slaap ’s nachts al veel beter en veel langer en dat heb ik allemaal te danken aan de hypnotherapie. Vandaar dat ik zou willen zeggen dat:

  • Ik heel erg tevreden ben
  • Ik deze praktijk aan iedereen van harte aan zou willen raden
  • Ik op betaalbare wijze van mijn problematiek ben verlost
  • Lees meer..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.