Webdesign en Webdevelopment

Waarom ik zo enthousiast ben over WordPress Woocommerce

vrijdag, 24-2-2017  

datact - WordPress Woocommerce

Al vele jaren droomde ik ervan om ooit een eigen webshop te hebben. U moet weten dat ik uit een echt ondernemersgezin kom en iedereen in ons gezin is groot geworden in de handel. Ik echter niet, ik heb altijd voor de klas gestaan en daar moest ik altijd kennis overdragen in plaats van dat ik het kon verhandelen. Ik merkte echter wel dat ik aanleg had voor het vak en daarom leek het mij leuk om een eigen webwinkel te openen omdat ik dit ook gewoon vanuit de klas zou kunnen aansturen. Ik bedoel namelijk dat je niet fysiek in je winkel aanwezig hoeft te zijn wanneer je klanten hebt. Dat is heel fijn. Van een goede vriend leerde ik hoe ik een website moest maken en dat heb ik dan ook gedaan. Vervolgens hoorde ik van een bevriende ondernemer dat het heel verstandig was om WordPress Woocommerce aan te schaffen. Met WordPress Woocommerce kun je namelijk veel leukere dingen maken dan je zonder WordPress Woocommerce kunt doen. Dat sprak mij heel erg aan en daarom ben ik eens even op het internet gaan kijken wat WordPress Woocommerce precies was. Ik denk dat het voor deze tekst te ver gaat om helemaal uit te leggen wat je allemaal met WordPress Woocommerce kunt, maar ik kan u wel zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de voordelen die deze app je allemaal kan bieden. Het is daarom dan ook dat ik even een tekstje wilde schrijven over mijn ervaring. Ik hoop dat ik u hiermee ook een beetje kan helpen in het geval u momenteel ook op zoek bent om uw webshop een beetje mooier en aantrekkelijker te maken.

Met WordPress Woocommerce heb je heel veel mogelijkheden

Heel veel mensen hebben nog niet ondervonden hoeveel plezier je kunt hebben van WordPress Woocommerce. Dat is heel jammer want deze app biedt je heel veel leuke mogelijkheden. Ik herinner mij nog de mail van een vrouw uit Appelscha die mij gezien had dat ik mijn site had veranderd. Zij schreef mij dat ze de aanpassingen heel erg sterk vond en dat het voor haar heel erg uitnodigend was om iets bij mij te kopen. Dat was allemaal te danken aan mijn gebruik van WordPress Woocommerce. Dat zijn de dingen die het leven leuk maken en daarom wist ik ook zeker dat ik geen spijt hoefde te krijgen van het feit dat ik WordPress Woocommerce ben gaan gebruiken. Ik gebruik het iedere dag met heel veel plezier en ben blij dat ik kennis heb mogen maken met deze mooie uitvinding. Ik ben namelijk niet iemand die graag rommel koopt maar gelukkig was dat in het geval van deze applicatie niet het geval. In de laatste alinea van deze korte recensie wil ik nog het een en ander vertellen over de goede service die mij geleverd is door Datact.nl. Ik ben namelijk heel erg te spreken over dit bedrijf en dat wil ik niet zomaar onder stoelen of banken steken.

Ik raad dit bedrijf iedereen van harte aan!

Zoals misschien al een beetje in het voorgaande duidelijk is geworden, ben ik een groot fan van WordPress Woocommerce. Ik ben heel blij dat ik via Datact in aanraking gekomen ben met deze applicatie en zou u daarom ook aan willen raden om:

  • Vandaag ook even een kijkje te nemen op hun site
  • Snel te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal op u te wachten liggen
  • Met eigen ogen te ervaren hoeveel moois u in een korte tijd zelf kunt gaan maken

Aarzel niet langer en bezoek de site vandaag nog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.