Bedrijven en Bedrijfsleven

Waarom is cloud telefonie voordeliger?

vrijdag, 1-5-2020  

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt van een bedrijf met een fysiek kantoor naar een bedrijf dat eigenlijk alleen nog maar met freelancers werkt zonder dat wij een eigen kantoor hebben. Wij moesten namelijk steeds meer betalen voor een kantoor dat wij eigenlijk niet meer nodig hadden. Omdat wij wel moesten zorgen dat wij genoeg met elkaar in contact zouden blijven staan, hebben wij bekeken wat de mogelijkheden waren om goede voorzieningen aan te bieden aan onze mensen. Wij hebben ons toen goed verdiept in het online werken en hoe wij dit het beste konden faciliteren en een van de dingen waar wij veel onderzoek naar hebben gedaan was cloud telefonie. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je aan cloud telefonie gaat doen, je er zeker van kunt zijn dat je goed met elkaar in verbinding kunt blijven staan zonder dat je daar heel veel geld voor hoeft te betalen. Als je namelijk alleen maar met mobiele telefoons gaat werken, zie je dat je kosten heel erg oplopen en dat is niet altijd gunstig voor je bedrijf. Je moet je kosten namelijk doorberekenen aan je klanten en daarom hebben wij gekozen om van cloud telefonie gebruik te gaan maken. Wij moesten echter wel goed bekijken waar wij mogelijkheden zouden kunnen vinden om aan cloud telefonie te doen omdat wij er zeker van moesten zijn dat wij van goede cloud telefonie gebruik zouden kunnen gaan maken. Wij zaten namelijk niet te wachten op slechte service en daarom hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren om een bedrijf te vinden dat ons aan goede cloud telefonie kon helpen. Wij hebben toen uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om een goed bedrijf in de arm te nemen en wij hebben toen gezien dat wij voor cloud telefonie altijd even contact konden opnemen met de mensen van desktoptowork.com. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je van goede cloud telefonie gebruik kunt gaan maken en bovendien kan dit bedrijf het online werken heel goed faciliteren. Wij waren daarom blij dat wij deze mensen gevonden hebben en wij hebben meteen even contact met hen opgenomen. 

Wij bellen in hoge kwaliteit via cloud telefonie

Wij hebben gemerkt dat wanneer je gebruik gaat maken van de diensten van dit bedrijf, je er zeker van kunt zijn dat je professionele cloud telefonie kunt gebruiken. Wij zijn daarom ook zeer te spreken over de overstap die wij gemaakt hebben. Onze vaste lasten zijn aanzienlijk verminderd en wij hebben gemerkt dat onze mensen zeer te spreken zijn over de verbinding. Wij wilden daarom graag dit bedrijf ook aan anderen aanraden. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van desktoptowork.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mooie mogelijkheden aangeboden krijgt
  • Te achterhalen hoe dit bedrijf uw bedrijf naar een hoger plan kan tillen 

Wij zijn zeer te spreken over de diensten van dit bedrijf en wij hopen nog lang met hen te kunnen blijven werken aan de toekomst van ons bedrijf.           

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.