Helpdesk en Servicedesk

Wasmachine reparatie in Haarlem nodig

dinsdag, 27-11-2018  

Afgelopen weekend verhuisden mijn vriend en ik naar Haarlem. Hij heeft een nieuwe baan in Haarlem en het leek ons beter om dichtbij te gaan wonen. Ik kan veel thuiswerken en hoef maar twee dagen per week op kantoor aanwezig te zijn, daarom vind ik het niet zo erg dat we iets verder van mijn werk wonen. Ik moet nu een half uur langer reizen, maar dat vind ik geen probleem. We hadden erg veel werk aan het verhuizen, maar gelukkig konden een aantal vrienden en familieleden ons meehelpen, anders was het ons niet gelukt in een weekend. We hadden geen busje, of vrachtwagen gehuurd, want dat zou ons erg veel geld kosten. Een busjes was misschien gemakkelijker met een aantal grote dingen, zoals met de bank, koelkast en wasmachine. Deze artikelen vervoerden we met een aanhanger van een vriend. Het uitpakken was erg veel werk en het duurde een aantal dagen voordat alles op zijn plek stond. Door het uitpakken kwamen wij niet aan andere klusjes in het huishouden. De was werd bijvoorbeeld al snel meer, maar dat konden we pas aan het einde van de week doen. We moesten de wasmachine nog aansluiten en begonnen meteen met de eerste was. De eerste ronde in de wasmachine werkte normaal, maar toen we de tweede was draaide, viel de wasmachine uit. Dit vonden wij erg vreemd, want de wasmachine deed het altijd goed. We dachten dat er misschien iets stuk was gegaan tijdens het verhuizen. We kregen de wasmachine niet meer aan en ik stelde voor om wasmachine reparatie in Haarlem te zoeken. Mijn vriend wilde liever een nieuwe kopen, maar wasmachine reparatie in Haarlem leek mij beter, we hadden namelijk al veel geld uitgegeven aan ons nieuwe huis.   

Wasmachine reparatie in Haarlem via AllFix Service

Ik kon mijn vriend overtuigen om op zoek te gaan naar wasmachine reparatie in Haarlem. We spraken af dat als de machine weer snel stuk zou gaan, dat we dan een nieuwe zouden kopen. Ik vond een aantal bedrijven in de buurt die wasmachine reparatie in Haarlem uitvoerden en ik belde ze op. Het eerste bedrijf had de aankomende dagen geen tijd, wij wilden liever het probleem snel verhelpen, dus ik benaderde de volgende. Op de website allfixservice.nl vond ik een telefoonnummer en belde dit nummer op. Ik sprak hier een aardige man die dezelfde dag nog kon langskomen voor wasmachine reparatie in Haarlem. Ik was die dag thuis aan het werken en vond het fijn dat hij al zo snel tijd had. Een paar uur later stond deze man al voor de deur. Ik bedankte hem dat hij zo snel kon langskomen en liet hem de wasmachine zien. Ik vertelde dat wij dachten dat de problemen door de verhuizing kwamen, maar als snel zag hij dat dit niet het probleem veroorzaakte. Hij moest een onderdeel vervangen, maar die had hij gelukkig bij zich. Het duurde iets minder dan twee uur voordat de wasmachine het weer deed.

De wasmachine werkt weer perfect

Na de wasmachine reparatie in Haarlem doet de machine het weer perfect. Ik heb verschillende wassen gedraaid en dit ging zonder problemen. De totale kosten voor de reparatie waren een stuk lager dan een nieuwe machine kopen. Mijn vriend was ook blij met onze keuze voor een reparatie, want zo hebben we veel geld kunnen besparen. Voor wasmachine reparatie in Haarlem kan ik AllFix Service aanraden

  • Binnen een paar uur stond er iemand voor de deur
  • De reparateur verhielp het probleem snel
  • De kosten voor reparatie waren erg laag
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.