Woning en Tuin

Wat kunnen wij als meubelmaker in Zeist voor u betekenen?

donderdag, 5-4-2018  

Wilt u graag iets moois laten maken door een vakman die ook echt een uniek product voor u kan vervaardigen? Dan hopen wij dat u een keer met ons als meubelmaker in Zeist in contact wilt treden om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij vinden het ook altijd prettig om u te laten zien wat wij allemaal voor u kunnen maken. Wanneer u namelijk besluit om met ons als meubelmaker in Zeist te gaan samenwerken, dan zult u een uniek product kunnen krijgen dat geheel naar uw wensen is. U kunt het namelijk zelf ontwerpen wanneer u dat zou willen. Wij werken als meubelmaker in Zeist daarom ook veel in opdracht voor mensen die een meubelstuk op maat willen hebben. Dit kan allerlei redenen hebben, het kan zijn dat deze mensen graag maatwerk willen hebben omdat zij het meubelstuk niet in de winkel konden vinden dat aan hun wensen voldeed. Ten tweede kan het ook zo zijn dat u gewoon graag een uniek meubelstuk wilt hebben en vandaar dat wij u graag zouden willen uitnodigen om een keer bij ons als meubelmaker in Zeist langs te komen. Wij zullen u ontvangen in onze werkplaats waar wij u kunnen laten zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U hoeft niet met een volledig uitgewerkt plan naar ons toe te komen. Wij kunnen u namelijk helpen met het uitwerken van een schets tot een volwaardige tekening. U zult zien dat u hierdoor een heel goed beeld kunt krijgen van het uiteindelijke resultaat. Mocht u de voorkeur geven aan een 3d model, dan kunnen wij dat ook voor u maken. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen via onze site Meubelmakerij-Utrecht.nl.

Wij werken als meubelmaker in Zeist altijd met duurzame materialen

Wij houden van ons vak en vandaar dat wij ons vak ook graag in stand willen houden. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld met duurzame materialen werken om er zo voor te zorgen dat wij het milieu niet schaden met de werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij willen daarom geen gebruikmaken van hout afkomstig van tropische regenwouden. Dat hoeft ook helemaal niet, omdat wij beschikken over een netwerk van houtleveranciers in Europa. Dit hout is altijd duurzaam en bovendien ook heel goed bruikbaar. Als meubelmaker in Zeist houden wij de lijntjes met onze leveranciers graag zo kort mogelijk zodat u niet meer hoeft te betalen voor het feit dat wij graag duurzaam werken. Wij hopen dat u daarom snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien wat wij als meubelmaker in Zeist allemaal voor u zouden kunnen realiseren. Wij werken hard om u een divers aanbod te kunnen presenteren en wij willen u graag vragen om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan uitleggen wat wij als meubelmaker in Zeist allemaal voor u zouden kunnen doen.

U kunt bij ons eerst een 3d model laten maken

Wilt u graag een indruk krijgen van het meubelstuk dat wij voor u gaan maken, voorafgaand aan het moment dat wij beginnen met de bouw ervan? Vraag dan een 3d model aan zodat u:

  • kunt zien hoe uw meubelstuk er uiteindelijk uit komt te zien
  • aanpassingen kunt doorvoeren aan uw ontwerp
  • de kleur kunt testen, wij kunnen alles voor u realiseren

Kom snel even op onze site Meubelmakerij-Utrecht.nl kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.