ICT en Techniek

We bieden diverse reseller hosting pakketten aan

dinsdag, 1-5-2018  

Goedkope reseller hosting vanaf € 1,99 per maand | Webruimtehosting

Zoekt u als reseller hosting? Dan verkoopt u wellicht vanuit uw vestiging en uw website producten van een bepaalde producent. Een bekend voorbeeld is Apple die zijn iPhones en iPads via resellers aan de man brengt. Uiteraard kunt u er ook voor naar de Apple store maar die bevindt zich nog lang niet in alle steden laat staan in dorpen in Nederland. Ook online bestaat dit fenomeen al vele jaren. Dat u als reseller hosting zoekt is logisch, u bent immers een website begonnen. U hebt de site wellicht bedacht en ontworpen hebben en ook het domeinnaam hebt u vastgelegd. Nu zoekt u nog als reseller hosting. U koopt producten van een keur aan producenten in of u richt zich enkel op een merk of een bepaald type dienstverlening dat u uit naam van die producent of leverancier mag uitvoeren. Wij bieden voor iedere reseller hosting pakketten aan en u hebt daarbij de keuze uit drie verschillende mogelijkheden. Benieuwd wat deze reseller hosting pakketten nu eigenlijk precies behelzen? Lees dan vooral deze tekst even door en kijk vervolgens op onze website: webruimtehosting.nl. U zult zien dat we ons niet alleen bezighouden met het hosten van resellers maar ook onze pijlen richten op normale websites die we kunnen hosten. Tevens houden we ons bezig met domeinnamen en het vastleggen daarvan net als VPS oftewel hosting via een virtuele server. Dat is de meest moderne, veilige en snelle manier van onder andere reseller hosting.

Naast reseller hosting bieden we een keur aan diensten aan

Uiteraard zal uw website op een SSD kaart komen te staan. Geen draaiende onderdelen meer en dus een veel kleinere kans op storingen of erger. Het is immers de bedoeling dat uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week online staat. Alleen updates en upgrades worden zo nu en dan door ons doorgevoerd om alles te stroomlijnen en te moderniseren. Maar we trachten om dat in de nacht uit te voeren zodat er überhaupt weinig verkeer aanwezig is op uw website en uw bedrijf er absoluut niet onder zal lijden. Klinkt reseller hosting bij ons u nu ook als muziek in de oren? Maak dan uw keuze door de verschillen tussen de drie pakketten onder de loep te nemen:

  • Het eerste verschil is meteen duidelijk: de verschil in prijs per maand. Maar daar krijgt u natuurlijk iets voor terug.
  • Het goedkoopste pakket biedt u al erg veel voordelen aan, zeker ten opzichte van andere hostingsites. Zo krijgt u 10 GB aan SSD webruimte en ongelimiteerd dataverkeer.
  • Het tweede en tevens meest gekozen pakket biedt u bijvoorbeeld maar liefst 50 GB!
  • Terwijl het derde pakket u 100 GB belooft. De site draait op 4 CPU cores met 4 GB aan intern geheugen.

Hebt u al een eigen website gebouwd? Bijvoorbeeld met WordPress of Joomla? Dan kunt u de domeinnaam nu hier snel vastleggen of door ons over laten zetten. Geef aan welke reseller hosting u bij ons wilt afsluiten en de website kan wat ons betreft de lucht in!

Hebt u nog vragen of hulp nodig? Klim dan in de pen

Is reseller hosting niet zo zeer wat u zoekt? Hebt u veel meer baat bij enkel VPS hosting of website hosting? Of hebt u nog hulp nodig bij het bouwen van uw website? In al deze gevallen zult u bij ons slagen. We brengen sterk concurrerende tarieven in rekening zodat u nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Schroom niet langer maar spreek tijdens kantooruren een medewerker aan via de ingebouwde chat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.