Webdesign en Webdevelopment

Webshop laten bouwen

dinsdag, 20-2-2018  

Webshop specialist? Purify Media B.V. bouwt uw webshop!

Wil jij online producten gaan verkopen? Dan is een webshop laten bouwen de uitgelezen manier om dit te doen! Of je nu enkel via het internet jouw artikelen aan de man wil brengen of dat je ook een fysieke winkel hebt, het wereldwijde web is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar voor iedere verkoper. Steeds meer mensen doen immers hun aankopen online, dus als jij daar niet te vinden bent, dan loop je gewoon echt heel veel klandizie mis. Om je omzet op peil te houden, is een webshop laten bouwen dus echt van belang. Veel mensen hebben het tegenwoordig erg druk en daardoor komen ze er niet aan toe om tijdens openingstijden van winkels nog hun aankopen te doen. Ze moeten werken, voor het huishouden zorgen, de kinderen naar afspraken brengen, zelf sporten en sociale contacten onderhouden. Het is dan ook niet vreemd dat velen er nu de voorkeur aan geven om via het web hun bestellingen te plaatsen. Dit kan op ieder gewenst moment en de bestelling wordt ook nog eens op elke gewenste plek afgeleverd. Gemakkelijker kun je het als klant niet krijgen! Het is dan ook niet vreemd dat winkeliers die niet kiezen voor een webshop laten bouwen het moeilijker krijgen en in omzet achter blijven.

Webshop laten bouwen of zelf aan de slag?

Ondernemers die wat verstand hebben van het internet, weten dat je niet per se hoeft te kiezen voor een webshop laten bouwen, maar dat je dit ook zelf zou kunnen doen. Als je online gaat kijken, dan zul je zien dat er diverse pakketten beschikbaar zijn waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Wat is nu wijsheid, kun je dit nu beter uitbesteden of kun je het ook prima zelf doen? Wat de beste oplossing is, ligt aan een aantal zaken. Heb jij al een grote klantenkring, heb je veel artikelen die je online wilt zetten en verwacht je vele transacties per dag, dan is een webshop laten bouwen toch wel echt een aanrader. Je moet dan immers zeker weten dat deze het internetverkeer aan kan en dat alle voorraden en transacties goed bijgehouden worden. Zit jou onderneming nog in de beginfase en verwacht jij nog niet veel verkoop via internet? En ben je zelf wel handig met de computer? Dan kun je soms ook wel kiezen voor het zelf in elkaar zetten van de site. Toch heeft ook dan de webshop laten bouwen wel voordelen.

Goed ontwerp

Als je het door professionals laat doen, dan weet je zeker dat je een goed resultaat krijgt. Jouw webshop laten bouwen door hen betekent dat het er allemaal echt picobello uit komt te zien en dat is natuurlijk ook wat waard. Een professionele uitstraling van de site is van belang om mensen te laten zien dat jij een betrouwbaar bedrijf bent. Wil jij een webshop laten bouwen, dan kun je dat bijvoorbeeld laten doen door de specialisten van Purify Media. Zij leveren jou een website die uitstekend werkt, met daarbij:

  • koppelingen met sociale media
  • koppeling met voorraadbeheer en klantbeheer
  • het door kunnen voeren van kortingen
  • het bij kunnen houden van statistieken
  • een goede vindbaarheid in zoekmachines

Wat ook steeds belangrijker wordt, is dat de pagina op allerlei verschillende apparaten goed te bekijken is. In het verleden deden mensen hun online aankopen vooral via de computer, maar steeds vaker wordt daar ook de smartphone of de tablet voor gebruikt. Een responsive design, dat zich aanpast aan het formaat van het scherm, is daarbij van belang. Ook dat is prima in orde als je kiest voor je webshop laten bouwen door de specialisten van Purify Media!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.