Webdesign en Webdevelopment

Webshop maken

dinsdag, 5-6-2018  

Wil jij als winkelier meer omzet draaien en heb je nog geen webwinkel? Dan is een webshop maken absoluut iets wat jij zou moeten doen! Steeds minder mensen gaan immers nog daadwerkelijk winkelen in de winkelstraten en als ze dit al doen, is het meer en meer voor de gezelligheid en steeds minder om ook daadwerkelijk aankopen te doen. Dat laatste doet men steeds meer online, want dat gaat immers zo gemakkelijk. Je kunt dit vanaf iedere plek doen, op ieder gewenst moment en de bestellingen worden ook nog eens bij de voordeur afgeleverd. Waarom dan nog binnen de winkeltijden van winkel naar winkel gaan lopen en met de aankopen gaan sjouwen? Waarbij je vaak ook nog veel geld kwijt bent aan parkeerkosten? Een webshop maken is dus voor iedere winkelier eigenlijk een must. Heb je dit niet, dan zul je echt veel klanten niet weten te bereiken en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Dit kan er echt voor zorgen dat jij het niet redt, omdat de omzet van je fysieke winkel naar beneden gaat vanwege het afnemende aantal winkelende mensen. Voor het voortbestaan van jouw zaak is een webshop maken dus echt aan te raden!

Zelf webshop maken of laten doen?

Als jij je online gaat oriënteren op een webshop maken, dan zul je al snel zien dat er verschillende sites zijn waarop jij dit relatief eenvoudig zelf zou kunnen doen. Zij bieden tegen een laag tarief een pagina aan, die jij vervolgens zelf kunt gaan vullen. Hier zou je natuurlijk heel goed voor kunnen kiezen, als jij de tijd hebt om je hier in te verdiepen en hiermee zelf aan de slag te gaan. Toch zouden we het niet aanraden om dit te doen, een webshop maken kun je echt veel beter overlaten aan de specialist. Er komt namelijk nog best wel wat bij kijken en als je het niet op de juiste manier aanpakt, dan levert het je eigenlijk niets op. Ziet het er allemaal wat amateuristisch uit, dan is de kans klein dat jij veel online klanten krijgt. Mensen vertrouwen dat dan toch niet helemaal. Daar komt bij dat als de indeling niet goed is, bezoekers van jouw pagina niet snel genoeg kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Dat leidt er weer toe dat zij snel afhaken en naar de concurrent gaan. Er komt dus best wel wat kijken bij een goede webshop maken en zelf heb je daar natuurlijk niet de nodige kennis voor in huis.

eCommerce Pro

Daarom kun je het proces van de webshop maken dus ook beter uitbesteden aan een echte specialist, zoals eCommerce Pro. Zij kunnen ervoor zorgen dat:

  • jouw webwinkel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is
  • de site goed te bekijken is op de computer, maar ook op tablet en smartphone
  • het design van de pagina helemaal in orde is

Ook kunnen zij mogelijkheden inbouwen waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan om de site voor zoekmachines te optimaliseren, zodat deze beter gevonden wordt in zoekopdrachten van potentiële klanten. Gaan zij voor jou een webshop maken, dan zit hier ook een blog bij ingebouwd, wat een handige manier is voor jou om je klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten, acties of andere ontwikkelingen binnen jouw zaak. Ook zit er standaard natuurlijk de mogelijkheid in om op verschillende manieren veilig betalingen te kunnen doen. Ook het voorraadbeheer wordt via de website geregeld en je kunt beschikken over diverse analyses, om zo nog meer uit jouw webwinkel te halen. Een webshop maken? Laat het over aan de specialisten van eCommerce Pro en je weet zeker dat het goed komt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.