Woning en Tuin

Wees op uw hoede voor een gaslek!

woensdag, 24-5-2017  

Met enige regelmaat kunt u weer in de Nederlandse dagbladen lezen dat er weer een huis is ontploft als gevolg van een gaslek. De gevolgen van een dergelijke ramp zijn vaak niet te overzien en de mensen die het overkomen is, kampen vaak nog vele jaren met psychische problemen. Er moet na een gaslek altijd heel veel worden geregeld. Wanneer uw woning ontploft is, betekent dit vaak dat u niet meer in dit bouwwerk kunt verblijven. Wat u vervolgens staat te wachten is een lange strijd met de verzekering, met de bank en al wat dies meer zij. Het enige wat u kunt doen om een dergelijke ramp te voorkomen, is om regelmatig te controleren of u ergens in huis een gaslek heeft. Wanneer dit namelijk het geval is, geldt ook dat het gemaakt kan worden. Ook hier geldt namelijk de simpele natuurwet dat waar iets ontstaan is, het ook weer opgelost kan worden. Een oplossing zit al in een klein hoekje en het hoeft helemaal niet duur te zijn om een gaslek te laten repareren. Dit kan u heel veel geld besparen, wij hoeven waarschijnlijk geen toelichting te geven op het feit dat een huis laten bouwen doorgaans duurder uitvalt dan de reparatie van een simpel, doch gevaarlijk, gaslek.

Is een gaslek laten repareren een dure aangelegenheid?

Veel mensen die in Nederland wonen, vragen zich met enige regelmaat af, of het laten repareren van een gaslek een dure aangelegenheid is. Uiteraard is het antwoord op deze vraag afhankelijk van de aard van het gaslek. Het spreekt voor zich dat wanneer u een groot lek in uw woning heeft, de reparatie ervan duurder uitvalt dan wanneer u een klein gaslek in uw huis heeft. Toch geldt voor alle situaties dat de basiskosten nooit hoog kunnen uitvallen. Voor minder dan tachtig euro heeft u al een complete controle van alle mogelijke gasleidingen die u in uw woning heeft. Een gespecialiseerde medewerker van Gaslekcheck.nl kan u namelijk helpen bij het controleren van alle gasdragers. Dit zal zeer gespecialiseerd worden uitgevoerd zodat u de garantie heeft dat niets meer aan het toeval overgelaten kan worden. Na een dergelijke controle op een eventueel gaslek, krijgt u te horen of er een gaslek gevonden is. Mocht dit zo zijn dan kan de controleur met u een stappenplan opzetten om de schade te verhelpen. Hierdoor kunt u in een mum van tijd uit uw onveilige situatie worden gered. Dit heeft in de afgelopen jaren al heel erg veel mensen behoed voor de rampspoed.

Vraag vandaag een controle aan

Omdat wij het belangrijk vinden dat u veilig kunt wonen in uw eigen huis, raden wij u van harte aan om een keer een controle op een eventueel lek te laten uitvoeren. Een medewerker van Gaslekcheck zal dan even een afspraak met u maken. Hij of zij zal dan spoedig langskomen, uiteraard in nauw overleg met u als opdrachtgever, en afhankelijk van de omvang van uw huis, zal de controle in een klein tijdsbestek worden uitgevoerd. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u weer veilig kunt wonen op het plekje waar u met zoveel liefde woont. Kortom:

  • kijk vandaag nog even op de site
  • informeer vandaag nog even naar de mogelijkheden
  • verzeker uzelf van veiligheid en maak vandaag nog een afspraak

Heel veel mensen hebben reeds gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun huis te laten controleren op eventuele gevaren. Dit heeft al heel vaak geleid tot een situatie waarin een ramp voorkomen kon worden. Gun uzelf dat stukje veiligheid en maak vandaag nog even een afspraak met dit deskundige bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.