Bedrijven en Bedrijfsleven

Welk bedrijf kan helpen met timmerwerk in Hilversum

zondag, 11-11-2018  

Afgelopen maand hebben wij thuis een dakkapel laten plaatsen. Wij wilden al een tijdje een dakkapel, want er is een derde kind op komst. Mijn vrouw en ik hebben nu twee zoontjes en mijn vrouw is in verwachting van een meisje. We wonen in een leuk huis in Hilversum, maar we wisten dat het op den duur wat klein zou worden voor vijf personen. Gelukkig hadden we nog ruimte over op de zolder en door het plaatsten van een dakkapel, konden we daar een volledige kamer van maken. Wij zouden dan verhuizen naar de zolder. Het idee is dat onze zoontjes een kamer gaan delen en de baby op een eigen kamer gaat. De zolder werd hiervoor altijd gebruikt om dingen op te slaan. Als we een aantal dingen anders zouden indelen en wat spullen zouden weggooien, dan was het een ideale plek voor een nieuwe kamer. Het leek ons een goed idee om nu al de zolder te verbouwen, want we wisten dat we het toch moesten doen. We vonden het ook geen fijn idee om te gaan verbouwen met een kleine baby in huis. We hadden alleen wel een bedrijf nodig dat kon helpen met het timmerwerk in Hilversum. Ik had een aantal bedrijven gevraagd om een offerte voor het timmerwerk in Hilversum, maar die vond ik allemaal erg duur. Toen herinnerde ik me dat we twee jaar geleden thuis een raamkozijn hadden laten vervangen door een timmerman. Dit bedrijf had destijds goed werk verricht en we waren erg blij met ze. Natuurlijk kan er veel veranderen in twee jaar, maar het leek ons een goed idee om te vragen, of ze konden helpen met het timmerwerk in Hilversum.

Een specialist in timmerwerk in Hilversum

Ik dacht dat ik ergens nog wel een visitekaartje had van het bedrijf, want normaal bewaar ik die, maar die kon ik niet vinden. Ik wist alleen niet meer precies wat de naam was van het bedrijf. Gelukkig kwam ik het bedrijf tegen toen ik op timmerwerk Hilversum zocht. Ik nam contact op met BraPos Totaalonderhoud via hun website brapos.nl. Ik vertelden ze over ons plan voor een dakkapel en vroeg of ze beschikbaar waren voor timmerwerk in Hilversum. Ze herinnerden dat ze het kozijn bij ons geplaatst hadden en gaven aan dat ze over een paar weken tijd hadden. Dat kwam mijn vrouw en mij goed uit. Ik had al een week vrij genomen om wat voorbereidingen te doen voor de babykamer, dus ik was toch thuis. De prijs die ze opgaven was een stuk voordeliger dan de andere offertes. Aangezien we al een goede ervaring hadden met dit bedrijf, vonden we het allebei een goed idee om BraPos Totaalonderhoud het dakkapel te laten plaatsen.

Wij zijn erg blij met het dakkapel

Vorige week heeft BraPos Totaalonderhoud het dakkapel geplaatst en we zijn er erg blij mee. Het duurde een aantal dagen voordat ze met het timmerwerk in Hilversum klaar waren, maar het was een grote klus. We hadden het van te voren aangegeven aan de buren, maar die gaven aan dat ze niet te veel overlast hadden. Het dakkapel ziet er goed uit en we hebben nu veel meer ruimte op zolder. Het is een groot verschil met hoe het daarvoor was. Voor timmerwerk in Hilversum moet je bij BraPos Totaalonderhoud zijn

  • Hun offerte was een stuk lager dan andere bedrijven in de buurt
  • Het dakkapel ziet er goed uit en we zijn er erg blij mee
  • Een paar jaar geleden hadden ze ook goed werk geleverd met het raamkozijn
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.