Beveiliging en Bewaking

Wie lieten een woning apk uitvoeren

woensdag, 2-1-2019  

Ons huis is al behoorlijk oud en dat betekent doorgaans dat wij veel geld kwijt zijn aan bijvoorbeeld onze stookkosten. Omdat ons dat in de loop der jaren een doorn in het oog is geworden, hebben wij gekeken hoe wij deze kosten konden verlagen. Wij zijn toen op zoek gegaan naar mogelijkheden om ons huis aan te passen aan de eisen van deze tijd. Omdat wij zelf niet technisch aangelegd zijn, hebben wij een bedrijf in de arm genomen om te bekijken waar in onze woning de verbeterpunten liggen op de weg naar verduurzaming. Wij zijn gaan googelen op het internet en daar zijn wij op een gegeven moment op de site van nta8025.nl terechtgekomen. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat je hier namelijk een woning apk kon aanvragen. Dit leek ons een heel goed idee, met een woning apk kun je namelijk de staat van je woning achterhalen. Omdat wij graag wilden weten hoe wij onze woning konden aanpassen om de vaste lasten lager te maken, hebben wij bij dit bedrijf een woning apk aangevraagd. Wij kregen meteen te horen dat deze mensen ons al op korte termijn konden helpen. Dat was heel prettig om te merken omdat de winter weer voor de deur stond en wij graag voor de winter ons huis wilden laten aanpassen. Wat ons ook heel erg meeviel, was de prijs die dit bedrijf rekent voor een woning apk. Deze was namelijk bijzonder laag en dat was voor ons heel prettig om te merken. Wij hadden namelijk een budget gereserveerd voor onze verbouwing en hoe minder wij daar voor moesten gebruiken voor de woning apk hoe beter het zou zijn. Wij waren daarom erg in onze sas met de lage tarieven van dit bedrijf.

Wij raden een woning apk van harte aan

Toen de mensen van dit bedrijf bij ons langskwamen om de woning apk uit te voeren, hebben zij onze hele woning bekeken. Werkelijk geen enkel onderdeel werd overgeslagen. Zo kwamen deze mensen uiteindelijk tot de conclusie dat er veel te veranderen viel aan onze woning. Uit de woning apk was namelijk gebleken dat wij bijvoorbeeld veel meer dubbel glas zouden kunnen aanbrengen in onze woning. Dit advies hebben wij meteen ter harte genomen. De mensen die onze woning apk uitvoerden, raadden ons tevens aan dat het verstandig zou zijn om zonnepanelen aan te brengen. Wij hadden namelijk veel elektrische apparatuur in huis en dat zouden wij veel beter van duurzame stroom kunnen voorzien. Vandaar dat wij ook gekeken hebben of wij op zonnepanelen konden overstappen. Het is daarom erg fijn dat wij een woning inspectie hebben laten uitvoeren want hierdoor hebben wij precies gezien waar wij onze woning nog konden verbeteren. Wat ook heel prettig was, was dat tijdens deze woning apk bleek dat onze woning ook veel beter geïsoleerd kon worden. Zo konden wij bijvoorbeeld piepschuim in onze kruipruimte aanbrengen waardoor de vloer niet altijd meer zo steenkoud zou aanvoelen. Al deze tips vonden wij bijzonder waardevol en wij zijn daarom ook heel blij dat wij een woning apk hebben laten uitvoeren.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Mocht u ook graag een keer willen weten of uw woning er nog goed voor staat, dan kunt altijd dit bedrijf inschakelen. Deze mensen komen snel bij u langs en zullen uw woning van top tot teen inspecteren. Kortom:

  • maak een afspraak met dit bedrijf
  • laat uw woning grondig inspecteren
  • u krijgt hier veel handvaten aangereikt om uw woning te verbeteren

Meer weten? Kijk even op de site van dit bedrijf. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.