Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij bieden u een hoogwaardige flipover

vrijdag, 1-6-2018  

Tijdens vergaderingen kan het soms heel erg handig zijn dat u een bord bij de hand heeft. Tegenwoordig gebruiken steeds meer bedrijven echter alleen maar grote schermen wanneer zij een presentatie geven en dat kan soms leiden tot een beperkte mogelijkheid om aan het gehoor duidelijk te maken wat u hen graag zou willen uitleggen. Wij van Whiteboard-Flipover.nl willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Zoals de naam van onze site waarschijnlijk al een beetje doet vermoeden, zijn wij een bedrijf dat er alles aan doet om u een mooi assortiment te presenteren wanneer het gaat over een flipover. Wij kunnen u de flipover leveren waar u goed mee uit de voeten zult kunnen en wij willen u in deze korte informatieve tekst dan ook graag wat meer vertellen over de flipover die u bij ons zou kunnen komen bestellen. Wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen die een goede flipover zoekt, bij ons op de site zal slagen in zijn zoektocht. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar Whiteboard-Flipover.nl te komen kijken. U zult zien dat wij u een flipover kunnen leveren in zowel een klein formaat, maar ook voor een grote flipover kunt u bij ons zijn. Hierdoor kunnen wij u precies de flipover leveren die u nodig heeft. Deze producten gaan bij ons altijd voor een zeer scherpe prijs over de toonbank omdat wij onze klanten graag het beste gunnen. Dat betekent dus ook dat wij er alles aan doen om u een goede prijs te kunnen aanbieden. Mocht u daarom nog niet op onze site hebben gekeken, dan nodigen wij u van harte uit om snel even naar Whiteboard-Flipover.nl te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Onze flipover is ook magnetisch

Wanneer u graag een duidelijke presentatie wilt geven, is het altijd handig om ook aantekeningen of extra tekeningen te kunnen maken. Een flipover is hier uitermate geschikt voor. In het bijzonder is de flipover die wij u zouden kunnen verkopen hier heel erg geschikt voor omdat deze namelijk is voorzien van een whiteboardoppervlakte. Dat betekent dat u hier eenvoudig op kunt schrijven en wanneer u het geschrevene aan wilt passen, kan dat door middel van een simpele beweging. Het inkt droogt namelijk niet op op een dergelijk board waardoor u dus naar hartenlust aanpassingen kunt doorvoeren. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien of u belang heeft bij een dergelijke flipover. Wij voegen daar nog graag aan toe dat onze boards altijd magnetisch zijn. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook papiertjes aanbrengen op uw board waardoor u uw presentatie nog duidelijk kunt maken. Mocht u na uw presentatie nog een presentatie moeten geven in een nabijgelegen ruimte, dan kunt u het board gewoon meenemen omdat onze boards bijna altijd voorzien zijn van wieltjes. Dit maakt onze producten zeer populair en praktisch en wij hopen daarom ook dat u een keer wilt komen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Surf daarom snel even naar Whiteboard-Flipover.nl.

Wij leveren optimale service en hoogwaardige producten

Mocht u graag met ons in zee willen gaan, dan willen wij u er graag op wijzen dat wij uw bestelling altijd zo spoedig mogelijk leveren. Bovendien:

  • heeft u altijd veertien dagen bedenktijd
  • kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice
  • geldt voor de meeste producten dat wanneer u ze voor 17:00 bestelt, u ze morgen in huis heeft

Kijk snel op Whiteboard-Flipover.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.