Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij doen de schoonmaak in Hengelo voor u!

maandag, 10-12-2018  

Als u een drukke baan heeft, is het waarschijnlijk lastig om dit goed te combineren met het doen van de huishouding. Veel mensen worstelen met het bijhouden van hun huishouding, maar dat is helemaal niet nodig. Wij kunnen namelijk veel werk van u overnemen. Wat is er immers fijner dan na een lange dag werken, thuiskomen in een woning die tot in de puntjes verzorgd is? Wij kunnen voor u de schoonmaak in Hengelo doen en wij willen u daar in dit korte artikel graag meer over vertellen. Wanneer u ons namelijk inschakelt voor de schoonmaak in Hengelo, dan kunt u er zeker van zijn dat uw woning altijd tot in de details wordt gereinigd. Wij hebben professionele schoonmakers in dienst die hun werk met liefde uitvoeren. Dat betekent dat wanneer u hen inschakelt, zij geen onderdeel van uw woning onaangeroerd laten liggen. U kunt ons inhuren voor het doen van uw schoonmaak in Hengelo door middel van onze website. Het adres van onze site is Reerinkschoonmaak.nl. Hier kunt u ook lezen hoe wij doorgaans te werk gaan. U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. U kunt dan ook meteen aangeven hoe vaak u gebruik wenst te maken van onze mensen. Deze zijn zo flexibel als dat u maar wilt. Wilt u dat de schoonmaak in Hengelo iedere week gedaan wordt? Dan kunt u dat aangeven. Wij passen ons graag aan u aan. U hoeft niet thuis te zijn als wij de schoonmaak in Hengelo doen. Wij hebben heel veel klanten die ons de sleutel van hun huis geven zodat wij aan de slag kunnen gaan terwijl u op kantoor bent. Wij werken altijd zeer zelfstandig dus u kunt er zeker van zijn dat uw huis blinkt wanneer u aan het eind van de dag weer uw woning binnenloopt. Wilt u graag met ons werken? Neem dan even contact met ons op via Reeringschoonmaak.nl.

Wij zijn er ook om bedrijven te helpen met hun schoonmaak in Hengelo

Voor bedrijven is het van groot belang dat hun pand er altijd netjes uitziet. Dit is namelijk de plaats waar zij klanten moeten ontvangen en als een pand dan een slordige indruk maakt, kan een klant besluiten om elders zaken te gaan doen. Mocht u daarom willen dat een professional de schoonmaak in Hengelo van uw kantoor op zich neemt, dan bent u bij Reerinkschoonmaak.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook schoonmaak in Hengelo aan voor bedrijven. Wij kunnen u structureel komen helpen voor een heel goede prijs. Onze mensen kunnen ingezet worden op de vroege ochtend zodat alles schoon is wanneer u op kantoor komt, maar wij kunnen ook beginnen met het werk wanneer u het kantoor verlaat. Alles is bespreekbaar wanneer het gaat over het doen van de schoonmaak in Hengelo. U kunt ons ook de ramen laten lappen. Doorgaans doen schoonmakers dit niet, maar onze mensen zijn hier ook voor opgeleid. Wij weten daardoor precies hoe wij uw kantoor van top tot teen schoon moeten maken.

Moet u een pand opleveren? Wij helpen u met schoonmaken!

Ook als u een pand moet opleveren omdat deze verkocht gaat worden, kunt u een beroep op ons doen. Wij zorgen er graag voor dat dit pand goed schoon wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Kortom:

  • wij helpen particulieren met het doen van de schoonmaak
  • wij kunnen bedrijven structureel voorzien van een schoonmaakploeg
  • wij helpen u met de oplevering van uw pand

Wilt u meer over ons weten of graag een afspraak met ons maken? Kom dan even naar Reerinkschoonmaak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.