Vrije tijd en Hobby

Wij gingen uit eten in Gouda via Jean-Marie.nl

donderdag, 15-2-2018  

Vorig jaar vroeg mijn man mij wat ik graag een keer met hem zou willen doen. Ik vond dit een heel leuke vraag, want meestal bedenkt hij gewoon iets en dan gaan we dat doen. Deze keer had ik het echter voor het zeggen en daarom ben ik maar eens even gaan kijken wat mij leuk leek om een keer te gaan doen. U moet weten dat ik het heel erg leuk vind om naar een stad te gaan die ik nog niet heel goed ken. Ook hou ik heel erg van eten en dat is een heel leuke combinatie. Vandaar dat ik mijn man gezegd heb dat ik graag een keer uit eten in Gouda zou willen. Ik had namelijk al een keer van mensen gehoord dat je heel goed kunt uit eten in Gouda gaan en vandaar dat ik dit zelf ook graag een keer wilde komen proberen. Zo gezegd zo gedaan, mijn man is eens even gaan kijken waar je uit eten in Gouda kunt en toen heeft hij een heel interessant restaurant weten te vinden. Hij wilde mij verder niet vertellen waar we naartoe gingen, maar dat vond ik ook helemaal niet erg. Ik hou namelijk erg van verrassingen en deze was heel erg leuk dus ik hield het graag een beetje spannend. Ik ben blij dat wij uit eten in Gouda gingen, omdat ik al heel veel over deze stad had gehoord, maar het was er nog nooit van gekomen om er ook echt een keer naartoe te gaan. Wij wonen namelijk tamelijk ver van deze stad en als je er nooit hoeft te zijn, dan kom je er ook niet. Inmiddels ben ik er echter wel geweest want wij gingen uit eten in Gouda en ik kan u zeggen dat dat een ervaring was waar ik nog jaren van kan nagenieten want wij hebben hier echt heerlijk gegeten!

Wilt u ook uit eten in Gouda?

Wij gingen dus uit eten in Gouda en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij kwamen namelijk in een heel mooi restaurant terecht en ik had meteen in de gaten dat mijn man alles uit de kast had gehaald om mij te behagen. Dat vond ik echt heel erg leuk om te merken. Het uit eten in Gouda is mij daarom ook heel erg goed bevallen en ik ben heel blij dat ik zo’n fijne echtgenoot heb die dit soort dingen voor mij organiseert. Mocht u willen weten bij welk restaurant wij gingen uit eten in Gouda, dan kunt u altijd even op Jean-Marie.nl kijken. Hier kunt u namelijk een indruk krijgen van alles wat wij hebben meegemaakt. U kunt hier namelijk het menu bekijken en ook kunt u hier foto’s zien van de locatie. Genoeg reden dus om een keer naar Jean-Marie.nl te komen kijken. Hier staat namelijk heel duidelijk beschreven wat u allemaal in deze gelegenheid zou mogen verwachten. Ik ben er dus geweest en ik kan u vertellen dat zowel ik alsook mijn man heel erg onder de indruk waren van al het moois dat wij zagen en al het lekkers dat wij op ons bord kregen. Wij komen een volgende keer zeker terug naar dit restaurant!

Wij hebben een prachtige avond gehad

Wij zijn heel blij dat wij bij Jean-Marie.nl hebben gegeten. Kortom:

  • wij raden dit restaurant aan iedereen van harte aan
  • wij hebben een heerlijk maal mogen eten
  • wij werden heel erg goed behandeld in dit restaurant

Kijk snel even op de site van Jean-Marie.nl voor meer interessante informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.