Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij kunnen snel en vakkundig uw kerstpakket bezorgen

maandag, 26-3-2018  

Bent u momenteel al bezig met het samenstellen van een mooi kerstpakket voor uw personeel? Dan willen wij u graag attenderen op het feit dat wij u kunnen helpen met het kerstpakket bezorgen zodat u daar zelf niet mee hoeft rond te gaan rijden. Wij beschikken over een mooi wagenpark dat zich uitermate goed leent voor het kerstpakket bezorgen en wij hopen daarom ook dat u ons zou willen komen inschakelen wanneer u graag wilt dat wij uw kerstpakket bezorgen op de manier zoals het van ons verwacht mag worden. Wij werken al heel lang samen met allerlei grote bedrijven in Nederland voor het kerstpakket bezorgen en wij hebben nog nooit klachten van deze bedrijven mogen ontvangen. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij u zo snel mogelijk helpen. Onze chauffeurs zijn bekend in heel Nederland en stippelen vooraf altijd hun route uit. Zo kunnen zij de kerstpakket bezorgen in een heel korte tijd waardoor u ten eerste zeker kunt zijn dat uw kerstpakket bij uw werknemer aangekomen is en ten tweede dat u niet veel voor onze service hoeft te betalen omdat wij u snel geholpen hebben. Wij rijden in diverse modellen auto’s en deze zijn allemaal voorzien van verschillende inhouden. Wilt u dus een kerstpakket bezorgen dan kunnen wij deze vervoeren in een wagen met een zeer grote laadruimte. Zo kunnen wij in een auto al uw kerstpakket bezorgen. Mocht u wel oren hebben naar onze service, dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk nog veel meer over ons te weten komen en wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen. Wij zijn er voor u en wij denken graag met u mee hoe wij deze klus het beste kunnen klaren.

Wij kunnen binnen een dag uw kerstpakket bezorgen

Omdat wij niet alleen een kerstpakket bezorgen kunnen, maar ook ingezet kunnen worden als koerier, willen wij u ook graag vertellen dat wij zowel heel erg goed zijn in het kerstpakket bezorgen alsook in het verzenden van post die zo snel mogelijk geleverd moet worden. Wij werken voor veel grote bedrijven, we gaven het reeds aan, en deze schakelen onze hulp vaak in wanneer zij spoedopdrachten de deur uit willen hebben. Wij zorgen er dan voor dat deze post een paar uur later op het adres van bestemming is. Onze medewerkers weten overal de weg en hoeven daardoor geen tijd te verliezen met het zoeken naar adressen. Dit geldt dus ook wanneer u besluit om ons in te schakelen voor het kerstpakket bezorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat wij deze pakketten dezelfde dag nog afleveren bij de mensen die ze moeten hebben. Wij hopen daarom ook dat u een keer vrijblijvend een offerte bij ons wilt komen aanvragen zodat u kunt zien dat wij u heel voordelig van dienst kunnen zijn. Wij vertellen u namelijk graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij beschikken over diverse soorten auto’s

Wilt u graag een grote lading via ons bedrijf komen verzenden? Dat kan! Kijk even op SB-Koeriersdienst.nl om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar met diverse soorten auto’s, waaronder:

  • de Fiat Doblo
  • Fiat Ducato
  • Mercedes Sprinter XL of XXL

Mocht u graag meer willen weten over onze mogelijkheden, kom dan snel een keer naar onze site kijken. Wij helpen u namelijk graag! Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat uw pakketjes dezelfde dag nog afgeleverd worden op het adres waar ze moeten zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.