Coaching en Workshops

Wij kunnen u helpen met faciliteren

maandag, 26-3-2018  

Wanneer u merkt dat uw bedrijf toe is aan een frisse wind, dan kunt u misschien eens komen kijken wat wij van Mindatwork.nl allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij zijn een bedrijf dat bedrijven helpt om processen eenvoudiger te kunnen doorlopen. Dit klinkt misschien wat abstract, maar in de praktijk is het dat zeker niet. Wij kunnen namelijk voor u faciliteren en wij willen u in deze tekst graag uitleggen wat wij daar precies onder verstaan. U zult merken dat wij tijdens het faciliteren iedere aanwezige betrekken in het proces. Dat is niet het enige wat wij doen wanneer u ons inschakelt om voor u te komen faciliteren. Wij beginnen namelijk vaak met het veranderen van de ruimte waarin u bijvoorbeeld altijd vergadert. Wist u dat het namelijk zo is dat wanneer u een ruimte niet regelmatig verandert, ook de vergaderpatronen al snel helemaal vast komen te liggen. Wij vinden het daarom belangrijk om patronen te doorbreken en vandaar dat wij eerst de fysieke ruimte zullen wijzigen. Vervolgens nodigen wij u uit om het gesprek met ons en met bijvoorbeeld uw collega’s aan te gaan. Wij zullen het zo faciliteren dat u zich op uw gemak voelt en dat u zich vrij voelt om te spreken. Wij zullen u daarom ook optimaal betrekken in de besluitvorming. Het is uiteraard afhankelijk van de opdracht die u ons heeft meegeven toen u ons vroeg om te komen faciliteren, maar wij zullen proberen om dit doel zo snel en zo efficiënt mogelijk te realiseren. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer op onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Onze mensen helpen u graag en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer persoonlijk zouden mogen spreken om te horen wat u met ons zou willen bereiken.

De kracht van ons faciliteren schuilt in onze doelmatigheid

Wij vinden het onzinnig om eindeloos te vergaderen om vervolgens alle besluiten naast ons neer te leggen. Vandaar dat wij tijdens het faciliteren zullen zorgen dat u actief betrokken bent bij het opstellen van een plan van aanpak en tevens zullen wij er alles aan doen om uiteindelijk een duidelijk schema te kunnen presenteren van wat wij met zijn allen overeengekomen zijn en hoe wij dit vervolgens in de praktijk gaan brengen. Als het goed is heeft iedere aanwezige bij de besluitvorming zijn zegje kunnen doen en is er uiteindelijk dankzij ons faciliteren een resultaat ontstaan waar iedereen zich in kan vinden. Wij hebben namelijk ons best gedaan om de besluitvorming te stroomlijnen en om u te laten zien wat de consequenties zijn van bepaalde besluiten. Wij hebben dat dan gedaan aan de hand van zeshoekige kaartjes waarmee wij u uitnodigen om u uit te spreken. Vervolgens zullen wij al deze kaartjes bij elkaar leggen en u laten zien wat er allemaal aan mogelijkheden bestaat. U zult merken dat wij u op deze manier een goede oplossing voor uw probleem kunnen faciliteren. Kijk daarom snel een keer op Mindatwork.nl om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Wij bieden u verhelderende inzichten

Wanneer u graag een keer contact met ons zou willen opnemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om een keer naar Mindatwork.nl te komen kijken. Hier kunt u lezen dat wij:

  • u kunnen helpen besluitvorming helder te maken
  • wij u kunnen ondersteunen om tot goede besluitvorming te komen
  • wij iedere stem zullen horen en zullen meenemen

Wij nodigen u van harte uit op Mindatwork.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.