Mens en gezondheid

Wij kunnen voor u een Legionella beheersplan opstellen

woensdag, 4-7-2018  

Wanneer u het idee heeft dat uw waterleidingen een broeinest voor bacteriën zijn, dan kunt u altijd een keer komen kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij zijn namelijk de mensen van Biolab.nl en wij kunnen veel voor u betekenen. Mocht u daarom graag willen weten wat wij allemaal voor u kunnen doen, dan willen wij u graag aanraden om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk eenvoudig zien waartoe wij allemaal in staat zijn en wat wij kunnen doen om te voorkomen dat u een bacterie in uw waterleidingen krijgt. Wij zullen u ook in dit artikel een van onze diensten nader toelichten. Wij kunnen namelijk voor u een Legionella beheersplan opstellen. Wij hebben reeds voor heel veel mensen een Legionella beheersplan opgesteld en zij zijn er dan ook zeker van dat er niets kan gebeuren met hun waterleidingen. Wilt u daarom graag weten of wij ook voor u een Legionella beheersplan kunnen opstellen, dan willen wij u graag vragen om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij kunnen u namelijk haarfijn uitleggen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij kunnen voor u een Legionella beheersplan opstellen zodat u niet bang hoeft te zijn dat deze zeer schadelijke bacterie zich in uw waterleidingen kan nestelen. Vraag daarom snel een keer of een van onze specialisten een keer bij u langs wil komen. Deze kan u namelijk goed vertellen welke maatregelen wij allemaal voor u zouden kunnen treffen. Wilt u daarom graag met ons in contact komen, kom dan snel een keer naar Biolab.nl surfen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij u een wereld aan interessante mogelijkheden te bieden hebben. Kies dus voor uw veiligheid en ga met ons in zee.

Ons Legionella beheersplan garandeert uw veiligheid

Niemand zit te wachten op bacteriën die zich in uw waterleidingen nestelen. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien of wij voor u een Legionella beheersplan kunnen opstellen. Wanneer wij een Legionella beheersplan zullen wij uw leidingen inspecteren om te zien of er reden is tot zorg. Vervolgens zullen wij, wanneer er inderdaad reden is tot zorg, uw probleem gaan aanpakken. Zoals u misschien weet, kan legionella niet overleven boven een temperatuur van zestig graden. Vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer contact met ons op te nemen wanneer u wilt dat wij uw leidingen goed komen spoelen. Wij kunnen namelijk dan met zeer warm water uw leidingen komen doorspoelen. Vervolgens zullen wij in ons Legionella beheersplan hoe u in de toekomst kunt voorkomen dat u weer in de problemen komt. Wij hopen daarom ook van harte dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Onze mensen staan altijd voor u klaar om u te helpen, dus wanneer u graag met ons zou willen samenwerken aan een goed Legionella beheersplan, dan hopen wij snel een keer iets van u te mogen horen.

Wij zorgen ervoor dat uw leidingen schoon worden en blijven

Wanneer u wilt weten of er bij u al reden tot vrees is, kunt u ons altijd een keer komen inhuren. Wij kunnen vervolgens uw leidingen voor u testen. Onderdeel van ons beheersplan, is dat wij:

  • een legionellavrije douchekop voor u zullen plaatsen
  • een meting zullen doen om te kijken of de bacterie aanwezig is
  • uw leidingen zullen spoelen met warm water

Kijk op Biolab.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.