Woning en Tuin

Wij maken als meubelmaker in Nijmegen altijd unieke producten

woensdag, 14-3-2018  

Wilt u graag een kast op maat laten maken en wilt u dit graag door een Nederlands bedrijf laten doen? Dan kunt u een keer naar ons bedrijf komen om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen. Wij van Meubelmakerij-Fundi.nl staan altijd voor u klaar om u van een mooi meubel te voorzien. De voordelen van het kiezen voor een samenwerking met ons bedrijf, is dat wij een meubelmaker in Nijmegen zijn waardoor u dus altijd persoonlijk langs kunt komen om te bespreken met een van onze mensen wat u graag zou willen. Wij zullen samen met u kijken naar wat u ongeveer in gedachten had en wij zullen bekijken of het ontwerp dat u in uw hoofd had, mogelijk is om te realiseren. Mocht dit het geval zijn, dan gaan wij onmiddellijk voor u aan de slag. Mocht het enige aanpassingen vergen, dan zullen wij deze aanbrengen. Uiteraard doen wij dat als meubelmaker in Nijmegen niet zonder uw toestemming. Wij laten u altijd duidelijk weten wat u allemaal van ons mag verwachten en wij zullen niets doen zonder uw toestemming. Wij nodigen u als meubelmaker in Nijmegen daarom ook graag uit om een keer bij ons langs te komen om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen produceren. U kunt bij ons terecht voor de productie van kasten, maar ook van bedden, kastjes, stoelen, tafels en alles wat u maar zou kunnen verzinnen. Wij werken heel vaak in opdracht waardoor wij van vele markten thuis zijn omdat wij de klant graag willen leveren waar hij of zij naar op zoek is. Kom daarom snel een keer naar onze site Meubelmakerijk-Fundi.nl kijken om te zien wat wij als meubelmaker in Nijmegen allemaal voor u zouden kunnen realiseren.

Als meubelmaker in Nijmegen werken wij altijd met duurzame materialen

Wij vinden het belangrijk om duurzaam te werken. Dat is ook iets wat veel klanten graag willen en vandaar dat wij u graag op de hoogte willen brengen van het feit dat wij altijd met Europees hout werken. Wij willen namelijk geen gebruikmaken van tropisch hout, omdat dit bijna altijd slecht is voor het milieu. Vandaar dat wij als meubelmaker in Nijmegen ons hout altijd bij bekende adressen vandaan halen zodat wij ook zeker weten dat het hout dat wij gebruiken, goed is en geen onnodige schade toe heeft gebracht aan het milieu. Wij leveren u altijd unica. Dit betekent dat u er niet bang voor hoeft te zijn dat wij als meubelmaker in Nijmegen u een product leveren waarvan er nog vele andere op de wereld zijn. Wij werken altijd op basis van een uniek plan en wij hopen daarom ook dat u een keer contact met ons zou willen opnemen om te horen wat wij als meubelmaker in Nijmegen allemaal voor u zouden kunnen realiseren. Wij helpen als meubelmaker in Nijmegen graag met het uitwerken van uw plannen. Aarzel dus ook niet veel langer meer en kom snel een keer naar onze site Meubelmakerij-Fundi.nl. Hier kunt u ook foto’s vinden van wat wij in de loop der jaren allemaal hebben weten te produceren.

Wij bieden u altijd een uniek product aan

Wanneer u besluit om met ons als meubelmaker in Nijmegen te gaan samenwerken, mag u altijd rekenen op een uniek product. Tevens zal dit product altijd geheel bestaan uit duurzaam hout. Kortom:

  • wij werken uw schets graag uit tot een volwaardig meubelstuk
  • wij werken te allen tijde met duurzame materialen van Europese afkomst
  • wij leveren u altijd unica

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.