Marketing en Promotiemateriaal

Wij maken shirts met uw favoriete afbeelding in onze zeefdrukkerij

woensdag, 28-3-2018  

Als u graag een bijzonder kledingstuk wilt dragen, dan kunt u het beste er een op maat laten maken. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij hebben namelijk een zeefdrukkerij waar wij kleding van alle mogelijke afbeeldingen kunnen voorzien. Wij willen u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wij hebben op onze pagina namelijk ook een aantal voorbeelden geplaatst van wat wij reeds in onze zeefdrukkerij hebben gemaakt. Wilt u graag dat wij iets voor u maken? Neem dan vooral even contact met ons op via onze site. Op Dropletprinting.com kunt u precies zien wat wij allemaal voor u kunnen maken in onze zeefdrukkerij. Wij hebben alle kennis in huis om u van een mooi product te voorzien en tevens kunnen wij u ook garanderen dat de mensen die in onze zeefdrukkerij werken, vele jaren ervaring hebben binnen deze industrie. U krijgt dus altijd een hoogwaardig product opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is een afbeelding aan ons door te mailen en de maat van uw t-shirt, shirt, of wat dan ook maar door ons in onze zeefdrukkerij behandeld moet worden. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat u een goed product in huis krijgt waar u nog heel erg lang plezier van zult hebben. Wij willen u graag vragen om een keer contact met ons op te nemen zodat wij u beter kunnen uitleggen wat wij allemaal voor u kunnen bewerkstelligen. Kijk daarom snel even op onze site Dropletprinting.com om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. U zult zien dat wij u al op heel korte termijn van dienst kunnen zijn en wij hopen dan ook dat u snel wat van zich wilt laten horen. Wij maken graag een mooi product voor u in onze zeefdrukkerij en wij garanderen u dat u hier nooit veel voor hoeft te betalen. Wij maken namelijk graag mooie producten voor een nog mooiere prijs.

Wij kunnen ook uw bedrijfskleding verzorgen in onze zeefdrukkerij

Wilt u graag shirts laten drukken die uw personeelsleden kunnen dragen tijdens het werk? Ook dan kunt u altijd een keer komen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij willen u daarom graag vragen om een keer contact met ons op te nemen. Ook kunt u altijd een keer langskomen bij onze zeefdrukkerij zodat wij u ter plaatse kunnen laten zien wat wij zoal voor u zouden kunnen realiseren. Mocht u zelf al een beetje een idee hebben van wat u van ons verwacht, dan willen wij u vragen om een keer contact met ons op te nemen zodat wij samen met u uw plan goed kunnen uitwerken. Mocht u nog niet weten wat u op de shirts zou willen drukken, dan kunt u ook even een gesprek aanknopen met een van onze medewerkers. Hij of zij kan u namelijk helpen met het maken van een ontwerp dat vervolgens in onze zeefdrukkerij op het kledingstuk zal worden aangebracht. Aarzel daarom ook vooral niet heel veel langer meer en kom snel een keer kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen ook het ontwerp voor u verzorgen

Wij hopen u snel een keer op onze site Dropletprinting.com te mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk voorbeelden zien van ons werk. Kortom:

  • wij leveren u hoogwaardige zeefdrukken
  • wij kunnen ook in grote aantallen printen
  • u kunt ook uw bedrijfskleding bij ons laten maken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.