Beveiliging en Bewaking

Wij zijn de expert slotenmaker die u nodig heeft!

woensdag, 28-3-2018  

Bent u vandaag per ongeluk uw woning uit gegaan en heeft u toen de deur achter u dicht getrokken terwijl uw sleutels nog in de woning lagen? Dat is een heel vervelende situatie, maar gelukkig hoeft u niet in paniek te raken. Wij kunnen als pert slotenmaker namelijk veel voor u betekenen en wij willen u daarom ook vragen om een keer te komen kijken op onze site wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u te hulp te schieten en dat kunnen wij al op zeer korte termijn verwezenlijken. Wanneer wij schrijven dat wij als expert slotenmaker u snel te hulp kunnen schieten, dan bedoelen wij ook echt snel; wij kunnen namelijk al binnen een kwartier bij u zijn wanneer u ons nodig heeft. Wij snappen namelijk heel goed dat u graag snel uw woning binnen wilt en vandaar dat wij onze expert slotenmaker zo snel mogelijk naar u toe zullen sturen. Wanneer wij als expert slotenmaker eenmaal op locatie zijn, duurt het gemiddeld dertig minuten voordat wij de woning hebben weten te openen. Wij vragen u altijd om te bewijzen dat de woning die wij als expert slotenmaker voor u moeten openen ook daadwerkelijk de uwe is, want wij willen ons niet schuldig maken aan criminele activiteiten. Uiteraard stellen wij u in de gelegenheid om na het openen van de deur uw legitimatie te laten zien. Mocht u dus momenteel uw woning niet in kunnen komen, dan willen wij u vragen om snel contact met ons op te nemen. Wij zijn werkzaam in Rotterdam en wij kunnen meteen naar u toekomen. Wij zullen ervoor zorgen dat u uw woning weer kunt betreden en wij kunnen ook een tijdelijk slot op uw deur zetten zodat u deze in ieder geval weer fatsoenlijk kunt afsluiten wanneer u weer eenmaal binnen bent. Kijk dus snel even op Inbraakpreventie-Rotterdam.nl voor meer informatie over ons als expert slotenmaker.

Als expert slotenmaker kunt u ons ook inschakelen voor inbraakpreventie

Wilt u graag weten of uw woning veilig is voor dieven? Dan kunt u ons als expert slotenmaker een keer uitnodigen om uw sloten een keer te bekijken om te zien hoe eenvoudig, of juist hoe moeilijk het is om deze sloten te kraken. Wij kunnen een grondige test voor u uitvoeren en mocht blijken dat uw sloten eenvoudig te openen zijn zonder daarvoor de eigenlijke sleutel te gebruiken, dan kunnen wij als expert slotenmaker u voorzien van nieuwe sloten. Wij willen u daarom graag vragen om een keer naar onze site Inbraakpreventie-Rotterdam.nl te komen kijken. Hier kunt u zien dat wij u nog een aantal tips geven om uw woning beter tegen inbrekers te beveiligen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Mocht u vandaag nog een afspraak met ons als expert slotenmaker willen inplannen, dan kan dat uiteraard. Wij zijn al op korte termijn beschikbaar en kunnen binnen een paar dagen bekijken of uw woning goed bestand is tegen mensen met kwade bedoelingen.

Wij controleren uw woning op inbraakrisico’s

Wanneer u onze hulp inschakelt, zullen wij niet alleen kijken of de sloten die u op uw deuren heeft aangebracht voldoende bescherming bieden tegen inbrekers, ook zullen wij aandacht besteden aan:

  • raamsluitingen
  • het slot op de schuifpui wanneer u deze heeft
  • de sloten van hekken en garagedeuren

Wij nodigen u van harte uit om van onze diensten gebruik te komen maken. U kunt ons een mail sturen via het contactformulier inbraakpreventie-rotterdam.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.