Dieren en Toebehoren

Wij zijn de specialist op het gebied van dierenverzorging

donderdag, 5-4-2018  

Wanneer u merkt dat uw huisdier last heeft van iets, maar u kunt niet precies achterhalen waarvan, dan kunt u altijd een keer naar onze kliniek komen om een van onze mensen te laten kijken naar wat er met uw dier aan de hand kan zijn. Wij heten u daarom van harte welkom om een keer te komen kijken op onze site om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om uw dier te onderzoeken. Wij hebben ons gericht op specifieke dierenverzorging waarbij wij ons in het bijzonder hebben gericht op huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia’s en alles wat dies meer zij. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een keer op onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij doen er alles aan om u de dierenverzorging te bieden die uw huisdier nodig heeft. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee wij uw dier goed kunnen behandelen. Wij beschikken tevens over hoogopgeleide mensen die precies weten wat het beste is voor uw huisdier. Wij hopen daarom ook dat u een keer een afspraak met ons wilt komen inplannen om te kijken wat wij aan dierenverzorging kunnen bieden. Wij kunnen altijd mensen ontvangen in onze kliniek, dus wanneer u graag wilt dat wij uw dier de juiste dierenverzorging bieden, dan kunt u een afspraak met ons komen maken. Voor spoedgevallen geldt, dat u meteen naar onze kliniek kunt komen want soms kan het zo zijn dat iedere seconde telt. Kijk daarom voor meer informatie even op onze site Dierenkliniekhoograven.nl. Hier kunt u zien wat wij allemaal voor u kunnen doen en wat onze mogelijkheden zijn. Ook stellen onze medewerkers zich hier even aan u voor zodat u weet met wie u te maken krijgt wanneer u ons inschakelt voor professionele dierenverzorging.

In onze winkel kunt u alles krijgen op het gebied van dierenverzorging

Wanneer u merkt dat uw hond bijvoorbeeld onrustig wordt tijdens oud en nieuw, dan kunt u naar onze kliniek komen om hier pilletjes te kopen die uw hond rustig kunnen maken zodat het niet de hele laatste avond van het jaar bang is voor alle geluiden die het overal hoort. Naast deze vorm van dierenverzorging kunnen wij ook tal van andere producten leveren. Is uw kat weer toe aan een nieuwe vlooienband? Wilt u graag oogdruppels halen voor uw konijn? Wij hebben voor ieder dier de producten die de dierenverzorging optimaal kunnen verzorgen. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer bij ons naar binnen wilt wandelen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar en wij hopen dat u dan ook snel een keer een kijkje wilt komen nemen op onze site Dierenkliniekhoograven.nl. Mocht u graag een afspraak willen maken met een van onze deskundige medewerkers, dan kan dat natuurlijk altijd. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op onze site, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even rechtstreeks bellen. Wij hopen dat wij snel iets van u mogen horen.

Wij zorgen dat uw huisdier weer helemaal de oude wordt

Wij beschikken in onze kliniek in Hoograven over alle apparatuur en middelen om de kwaaltjes van uw huisdier goed aan te pakken. Wij leveren u namelijk:

  • alle producten die nodig zijn voor goede dierenverzorging
  • specialistische behandelingen om kwaaltjes aan te pakken
  • uitgebreide informatie over hoe u uw huisdier het beste kunt verzorgen

Kijk snel even op DierenkliniekHoograven.nl om te zien wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.