ICT en Techniek

Wij zijn het adres waar u moet zijn voor it outsourcing

maandag, 7-5-2018  

Als u de eigenaar van een bedrijf bent, wilt u voor uw personeel natuurlijk een goede elektronische omgeving creëren zodat uw mensen hun werk goed kunnen doen. Wanneer u zelf niet veel verstand heeft van het aanleggen van een it systeem, willen wij u graag op de hoogte brengen van het feit dat wij van www2.lucaslina.nl veel voor u kunnen betekenen wanneer het gaat over it outsourcing. Wij zijn een bedrijf dat al bijna dertig jaar werkzaam is in de it outsourcing en wij hebben al heel veel kleinere bedrijven mogen helpen bij de aanleg van een it systeem. Wij weten precies aan welke eisen een dergelijk systeem moet voldoen en vandaar dat reeds heel veel kleinere bedrijven onze hulp hebben ingeschakeld toen zij op zoek waren naar een bedrijf voor hun it outsourcing. Wij willen u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben en wij hopen dat u vervolgens wilt besluiten om ons ook in te schakelen wanneer u momenteel nog op zoek bent naar mensen die u kunt vragen voor uw it outsourcing. Wij leggen graag een systeem voor u aan waar u nog vele jaren plezier van kunt hebben. Kijk daarom vandaag nog even op onze site www2.lucaslina.nl om te zien wat wij allemaal voor u kunnen realiseren. Wij leveren u graag een totaalpakket wanneer het gaat over it outsourcing. Wij kunnen namelijk voor u een geheel nieuw systeem aanleggen, maar wij kunnen u ook helpen om uw huidige systeem te vernieuwen. Wij hebben verstand van alle mogelijke systemen doordat wij al vele jaren werkzaam zijn binnen dit vakgebied. Wij zijn dus zeer allround en wij stellen onze kennis graag aan u ter beschikking. Kom daarom snel naar onze site om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Onze it outsourcing omvat altijd een totaalpakket

Wanneer u ons inschakelt voor it outsourcing dan krijgt u daar altijd een totaalpakket voor terug. Wat verstaan wij hieronder? Welnu, ten eerste zullen wij tijdens een kennismakingsgesprek met u en uw personeel de wensen in kaart brengen die er zijn. Wij willen graag weten hoeveel mensen gebruik wensen te maken van het systeem, welke eisen zij aan het systeem stellen en wat de groeimogelijkheden moeten zijn. Vervolgens zullen wij dit systeem gaan maken, of uw huidige systeem dusdanig aanpakken dat u er weer vele jaren mee vooruit kunt. Veiligheid staat bij onze it outsourcing altijd hoog in het vaandel. Het is tegenwoordig namelijk van groot belang dat uw systeem beveiligd is tegen hacks, ddosaanvallen en alles wat uw systeem maar kan schaden. Als u ons vraagt voor it outsourcing dan zorgen wij dat alles tot in de puntjes beveiligd is. Ook kunnen wij het systeem dat wij hebben gemaakt, voor u blijven onderhouden. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat alles goed blijft werken en mocht er ooit een probleem optreden, dan kunnen wij dit voor u in rap tempo oplossen. Zoekt u daarom iemand voor de it outsourcing? Kijk dan snel even op onze site om te zien wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

U kunt altijd gebruikmaken van onze helpdesk

Wanneer wij een systeem voor u hebben aangelegd, betekent dat automatisch ook dat u altijd gebruik mag maken van onze helpdesk. Hier kunt u:

  • altijd terecht met vragen over het systeem
  • de hulp inschakelen van onze experts
  • storingen melden die wij vervolgens direct zullen verhelpen

Wij hopen u snel een keer persoonlijk te mogen spreken over onze mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.