Vakantie en Recreatie

Wilt u de rondreis Indonesië op maat maken?

donderdag, 22-2-2018  

Bent u op zoek naar een rondreis Indonesië op maat? Kijk dan eens op dari-java.nl. Wij bieden individuele reizen aan waaronder een rondreis Indonesië op maat. Maar u kunt ook gebruik maken van de groepsreizen. Ga dan alleen of samen met een vriend of partner en geniet niet alleen van de prachtige eilanden maar ook van het ontmoeten van nieuwe mensen tijdens de groepsreis. Wilt u terug naar uw roots? Liggen uw wortels in deze ex-kolonie? Als Nederlander is dat niet zo vreemd. Wij zoeken het graag met u uit en kunnen op zoek gaan naar verloren gewaande familieleden. Wat voor rondreis Indonesië op maat u dan ook wenst, hoe lang u dan ook wilt gaan en hoeveel eilanden en eilandjes u dan ook wilt bezoeken, wij helpen u graag. Voor ons is iedere vakantie weer een nieuwe uitdaging. Daarom werken we erg veel samen met personen in Indonesië zelf. Zij zoeken naar goede accommodaties in dit uitgestrekte gebied rond de evenaar. En velen hebben zelf een vrije accommodatie die u via andere websites niet kunt vinden. Dat maakt een rondreis Indonesië op maat erg uniek en bijzonder, zeker als u Dari Java kiest om u te helpen bij het vinden van de perfecte reis. Mogen kosten noch moeite gespaard blijven? Of is er wel degelijk een budget waar u graag onder blijft?

Een rondreis Indonesië op maat maken is voor ons een eitje

Er zijn drie belangrijke punten die tijdens een rondreis Indonesië op maat of een groepsreis voorop komen te staan:

  • Het mag avontuurlijk zijn,
  • Het moet betaalbaar blijven,
  • En het moet persoonlijk zijn.

Kunt u zich daar wel een beetje in vinden? Dan staan wij voor u klaar om de rondreis Indonesië op maat te maken. Bezoek bijvoorbeeld de oerwouden van Borneo waar u in aanraking kunt komen met orang-oetans. Loop rond door de miljoenenstad Jakarta en geef Bali ook zeker een kans. De bergen maar ook de prachtige stranden wilt u niet mislopen. De varaan op de Komodo-eilanden wilt u wellicht ook niet missen hoewel u die natuurlijk maar beter het beste van een afstandje kunt bekijken. Een cruise door dit gebied is ook zeer de moeite waard en vergeet niet om te genieten van de overheerlijke cuisine. Op ieder eiland is er wel weer een nieuw aantal gerechten die u niet mag missen! Wist u trouwens dat onze agenten in dit land alle accommodaties, bezienswaardigheden, excursies en de hotels zelf uitgeprobeerd hebben? Daardoor spreken wij uit ervaring, vindt u op de site vele foto’s van deze plekken en mogelijkheden en kunt u een objectief advies van ons verwachten. Mocht u een eigen unieke plek hebben gevonden maar twijfelen dan kunnen we het dus eerst nog even voor u uitzoeken. Maak uw rondreis Indonesië op maat door het samen met ons samen te stellen. Als u dat wilt dan kan dat in zijn geheel digitaal maar u bent ook van harte welkom om bij ons in Hengelo langs te komen.

Wij houden rekening met uw wensen, eisen en budget

Laat een rondreis Indonesië op maat maken en neem daarom eens contact met ons op door te mailen, het contactformulier in te vullen of door te bellen tijdens kantooruren. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons aanbod of wilt u ervaringen lezen van mensen die onlangs zijn teruggekomen van een rondreis Indonesië op maat? Volg dan dit laatste nieuws door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Binnen Twente kunnen we trouwens kosteloos bij u langs komen. Woont u verder weg? Dan brengen we wel enige kosten in rekening.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.