Coaching en Workshops

Wilt u een cursus gesprekstechnieken volgen?

zaterdag, 1-2-2020  

Ik heb onlangs een gesprek gehad met de directeur van ons bedrijf en toen heeft hij mij laten weten dat hij uiterst tevreden was over de manier waarop ik functioneerde. Dat was natuurlijk heel erg prettig om te horen want ik doe altijd erg mijn best op het werk. Ik heb toen van hem te horen gekregen dat er een mogelijkheid was om door te schuiven naar een hogere positie. Dat zou voor mij heel fijn zijn want ik kon een hoger inkomen wel gebruiken en bovendien was ik ook wel toe aan een nieuwe uitdaging in mijn leven. Ik ben daarom gaan kijken wat ik moest doen om te zorgen dat ik naar deze positie geschoven kon worden. Ik kreeg te horen dat ik voor die positie veel moeilijke gesprekken moest voeren en daarom raadde mijn directeur mij aan om een cursus gesprekstechnieken te gaan volgen. Hij had namelijk zelf ook een cursus gesprekstechnieken gevolgd en hij vertelde mij dat deze cursus gesprekstechnieken zijn vruchten had afgeworpen. Ik wilde daarom graag meer over deze mogelijkheid weten en daarom ben ik gaan kijken waar ik dan het beste een cursus gesprekstechnieken zou kunnen gaan volgen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van gesprekstechnieken.nl kon gaan kijken. Deze site heeft namelijk heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een cursus gesprekstechnieken willen volgen. Ik heb de informatie op deze pagina even goed doorgenomen en hoe meer ik hier las, hoe blijer ik werd van alles wat ik hier zou kunnen leren wanneer ik hier een cursus gesprekstechnieken zou aangaan. Ik heb daarom gekeken of er nog mogelijkheden waren om al op heel korte termijn aan de cursus gesprekstechnieken te beginnen. Dat bleek het geval te zijn en dus hield niets mij tegen om mij hier op te geven voor een cursus gesprekstechnieken. Ik heb gemerkt dat wanneer je je hier opgeeft, je dat heel snel en eenvoudig kunt doen via de site van dit bedrijf. Je krijgt dan meteen een mailtje waarin je geschreven wordt dat je aanmelding geslaagd is. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want zo kon ik snel aan mijn cursus gesprekstechnieken beginnen.

Deze cursus gesprekstechnieken is heel erg goed

Ik heb inmiddels mijn cursus gesprekstechnieken alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat ik zelden zo’n goede cursus gevolgd heb. Ik heb tijdens deze cursus gesprekstechnieken alleen maar nuttige informatie te horen gekregen en ik heb heel veel vaardigheden geleerd. Ik ben daarom uitzonderlijk enthousiast over deze cursus gesprekstechnieken en ik kan hem daarom ook aan iedereen aanraden. Mocht u daarom ook aan uw gesprekstechnieken willen werken, dan raad ik u aan om ook een keer naar deze site te surfen. 

Ik raad dit traject van harte aan 

Ik merk dat ik dankzij de cursus heel veel beter ben geworden in het aangaan van moeilijke gesprekken en ik denk nu dus heel geschikt te zijn voor de hogere positie. Kortom:

  • Ik ben blij dat ik hier een cursus gevolgd heb
  • Ik kan nu heel veel beter gesprekken voeren 
  • Ik kan iedereen deze cursus sterk aanbevelen 

Geef u vandaag nog op via gesprekstechnieken.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.