Mens en gezondheid

Wilt u een haartransplantatie ondergaan?

woensdag, 29-4-2020  

Toen ik vijfentwintig werd, meende ik dat ik de dans zou ontspringen, maar toen ik een jaar ouder was geworden, was het mij al heel snel duidelijk dat ik al op heel jonge leeftijd kaal zou zijn. Een grote verrassing kon dit echter niet genoemd worden want wie naar de mannen in mijn familie kijkt, ziet dat deze allemaal heel erg kaal zijn. Ik wilde dit echter liever niet en ik heb daarom allerlei dingen geprobeerd om te zorgen dat ik mijn haar kon houden, maar niets bleek te werken. Ik ben daarom pittige maatregelen gaan nemen. Ik ben gaan kijken of ik een haartransplantatie kon ondergaan. Ik had namelijk al veel mensen op tv gezien die een haartransplantatie hadden ondergaan en ik wilde graag weten of een haartransplantatie voor mij ook een optie zou kunnen zijn. Ik ben toen gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een goede haartransplantatie te ondergaan en ik moet u zeggen dat ik schrok van de tarieven die ik zag toen ik ging kijken naar opties om een haartransplantatie te ondergaan. Ik heb gemerkt dat wanneer je in Nederland een haartransplantatie wilt ondergaan, je echt heel veel geld moet betalen. Ik meende daarom ook al even dat een haartransplantatie voor mij geen optie was, totdat ik ineens iets las over een haartransplantatie in Turkije. Ik had meteen wel interesse in deze haartransplantatie en daarom ben ik gaan kijken wat de voordelen zouden zijn van een haartransplantatie in dit land. Ik heb toen gezien dat heel veel mensen hier een haartransplantatie ondergaan omdat er namelijk een heel mooie regeling is. Je kunt het traject namelijk starten in Nederland en het vervolgens afmaken in Turkije. Het voordeel van een haartransplantatie in dit land is dat het vele malen goedkoper is dan wanneer je dit in Nederland laat doen. Ik wilde daarom graag een traject starten want ik kon niet wachten om een haartransplantatie te ondergaan. 

Ik heb een haartransplantatie in Turkije ondergaan 

Ik heb mij aangemeld voor een haartransplantatie en ik was blij dat ik snel geholpen kon worden. ik heb alle oriënterende afspraken in Nederland kunnen doen en vervolgens kon ik uiteindelijk naar Turkije om de haartransplantatie zelf te ondergaan. Ik heb gemerkt dat ik hier ook weer door Nederlandse mensen geholpen werd waardoor ik dus geen informatie miste. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb en ik kan u aanraden om ook eens te kijken of dit iets voor u is wanneer u ook graag een haartransplantatie wilt ondergaan. Het resultaat is namelijk heel mooie geworden en dat terwijl ik echt heel veel geld heb weten te besparen. 

Wilt u meer weten?                               

Als u meer wilt weten, dan raad ik u aan om:

Ik ben blij dat ik zo goed geholpen ben door deze mensen. Ik heb nu weer een mooie volle haardos en daar ben ik echt heel erg blij mee. Ik kan deze behandeling daarom ook aan iedereen aanraden.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.