Cursus en Opleidingen

Wilt u een woord online vertalen?

donderdag, 27-2-2020  

Wie tegenwoordig iets wil bereiken via het internet, moet in staat zijn om in meerdere talen te kunnen communiceren. Het is echter niet altijd eenvoudig om bijvoorbeeld een goede mail in het Engels op te stellen wanneer dit niet de taal is waarin u bent opgevoed. Gelukkig hoeft u niet meer de schoolbanken in om een tekst te kunnen schrijven in het Engels. U kunt namelijk gewoon gebruik komen maken van het woordenboek dat wij beschikbaar hebben gesteld. Zo kunt u eenvoudig een tekst online vertalen. Wanneer u bijvoorbeeld een goed woord zoekt in het Engels voor het Nederlandse ‘hoogachtend’ dan kunt u op onze dit woord online vertalen en dan zult u zien dat u het beste kunt kiezen voor ‘yours sincerely’. Op deze manier hebben wij al heel veel mensen kunnen helpen met het online vertalen van een woord dat wilden gebruiken voor hun schrijfwerk. Wij zorgen er altijd voor dat wij niet alleen de meest voor de hand liggende vertaling geven, maar dat wij u ook alle variaties laten zien. Zo kunt u het woord ‘lucht’ ook meerdere manieren inzetten en wanneer u dit woord bij ons online vertalen komt, dan zult u zien dat wij u laten zien dat u dit woord als ‘air’ maar bijvoorbeeld ook als ‘breath’ kunt gebruiken. Het voordeel van de mogelijkheid die wij bieden om uw woorden online te vertalen is dat u zeker kunt zijn van het feit dat wij zorgen dat u altijd een correcte vertaling te zien krijgt. Wij kunnen u ook regels laten zien wanneer het gaat over het online vertalen. Online vertalen brengt u zo in staat om hele documenten foutloos van de ene taal in de andere om te zetten. Zo weet u precies welke woorden u moet gebruiken om uw doel te bereiken. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u graag een woord snel online vertalen wilt.

Een woord online vertalen gaat veel sneller dan wanneer u dit met een woordenboek doet

Misschien herinnert u uw tijd op de middelbare school nog wel toen u tentamens moest maken waarbij u ieder woord dat u wilde gebruiken, moest opzoeken in het woordenboek. Dat waren doorgaans zeer tijdrovende klussen en daarom is het online vertalen voor veel mensen ook een uitkomst. U kunt er namelijk zeker van zijn dat u veel sneller kunt werken en dat u het woord ook altijd correct online vertalen kunt. Wij werken altijd aan de uitbreiding van ons woordenboek wat betekent dat onze service alleen maar beter kan worden, en dat terwijl het al zo goed is!

Welk woord wilt u vertalen?

Mocht u momenteel graag een woord willen vertalen, dan kunt u altijd naar onze site komen om daar uw woord online te vertalen. Kortom:

  • Wij hebben een heel goed woordenboek in vele talen beschikbaar gesteld
  • Wij geven u altijd alle mogelijke vertalingen van een woord
  • Wij geven u ook uitleg over bepaalde taalregels

Wij hopen u snel een keer op VanDale.nl te mogen ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.