Financiën en Verzekeringen

Wilt u ook een huis kopen zonder eigen geld?

vrijdag, 24-7-2020  

Toen ik een goede baan kreeg, leek het mij niet onverstandig om zo snel mogelijk de huur op te zeggen. Ik woonde namelijk in een oud appartement waar ik een vermogen voor moest betalen en ik dacht altijd dat ik voor hetzelfde geld, of eigenlijk juist voor heel veel minder geld, ook een hypotheek kon aflossen. Ik heb daarom gekeken of ik een woning kon kopen, maar ik merkte al heel snel dat het qua salaris wel zou kunnen, maar dat ik een fors bedrag aan eigen geld mee zou moeten nemen. Je moet namelijk zorgen dat je de kosten koper zelf kunt betalen. Een huis kopen zonder eigen geld leek voor mij dan ook niet mogelijk en ik baalde hier heel erg van. Gelukkig heb ik de moed niet meteen opgegeven en ik ben gaan kijken of een huis kopen zonder eigen geld echt niet mogelijk was. Ik kende namelijk genoeg mensen die een woning konden kopen, en waarvan ik dacht dat voor hen een huis kopen zonder eigen geld ook niet mogelijk was, maar op de een of andere manier was het hen dus toch gelukt. Ik wilde graag weten of een huis kopen zonder eigen geld toch tot de mogelijkheden behoorde en zo ja, wat ik dan moest doen wanneer ik ook een huis kopen wilde  zonder eigen geld. Ik heb toen gewoon maar even wat gegoogeld op ‘huis kopen zonder eigen geld’ en toen heb ik de site van lexwonen.nl gevonden. Deze site is heel interessant voor mensen die graag een huis willen kopen zonder eigen geld. Het is namelijk zo dat je dit geld niet altijd zelf mee hoeft te nemen. Er zijn zeker mogelijkheden om toch een huis te kopen zonder eigen geld, maar je moet even weten hoe je het dan moet spelen. Vandaar dat ik blij ben dat ik op deze site ben gaan kijken want ik heb hier uiteindelijk gezien dat ook voor mij een huis kopen zonder eigen geld toch wel tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want nu kwam mijn eerste huis toch ineens een heel stuk dichterbij. Mocht u daarom ook een huis willen kopen zonder eigen geld, dan raad ik u aan om ook een keer een blik op de site van lexwonen.nl te werpen. 

Een huis kopen zonder eigen geld hoeft niet onmogelijk te zijn

Ik heb gemerkt dat wanneer je een huis wilt kopen zonder eigen geld, je moet kijken hoe je andere manieren kunt aanwenden om geld te regelen. Wij hebben te horen gekregen dat wij het bedrag konden lenen waarvoor het huis getaxeerd was, maar vervolgens niet precies dit bedrag moesten uitgeven aan de woning. Met slim onderhandelen konden wij dus een goede deal sluiten en dan meteen de kosten koper vrijmaken. Dat hebben wij gedaan en daardoor kon ik uiteindelijk mijn eerste woning kopen. 

Heeft u ook advies nodig? 

Mocht u ook advies nodig hebben, dan kunt u het beste:

  • Even naar de site van lexwonen.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een afspraak maken met een van de adviseurs van dit kantoor 

Ik ben blij dat ik mijn woning toch heb kunnen kopen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.