Vrije tijd en Hobby

Wilt u ook uw boot prachtig laten schilderen?

dinsdag, 31-7-2018  

“Laat ook uw boot door Yacht Cleaning International schilderen en poetsen. Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij de meest geschikte partij om voor uw schepen te zorgen. Zowel in binnen als buitenland kunnen wij uw boot schilderen en reinigen. Uw boot krijgt een hoop te verduren in het water. Denk aan de aanslag van het zoute schurende water, of dingen als algenaanslag op uw boot. Het zijn dingen die er haast een beetje bij horen op het water. Toch kunt u uw boot hier wel degelijk tegen beschermen. Het is aan te raden om uw boot minstens een keer per jaar te laten reinigen en vooral te polijsten. Wanneer u uw boot een keer per jaar laat polijsten bent u er zeker van dat uw boot niet onder de krassen en doffe plekken zit. Dat is wel zo fijn! Zo ligt u er weer op de aller mooiste manier bij. U kunt uw boot bij ons ook voordelig en professioneel laten schilderen. Uw boot schilderen doen wij met uiterste precisie en alle aandacht die uw boot verdiend. Bij Yacht Cleaning International hebben we een jaar lange glansgarantie! Dat betekent dat uw boot er een jaar lang piek fijn uit ziet nadat deze bij ons is geweest. Daarnaast krijgen al onze klanten na het polijsten van de boot een speciale glansshampoo van ons cadeau. Of u nou uw boot wilt schilderen, wassen, polijsten of beschermen tegen aanslag. Bij Yacht Cleaning International bent u aan het juiste adres. Lees meer over wat wij allemaal voor u en uw boot kunnen betekenen op yachtcleaninginternational.nl of neem contact op via de email of telefoon!

Uw boot schilderen, reinigen en beschermen tegen aanslag.

Niet alleen uw boot schilderen is belangrijk om het uiterlijk van uw boot zo goed mogelijk te houden. Er zijn ook verschillende manieren om uw boot te beschermen tegen allerlei aanslag en krassen. Denk bijvoorbeeld aan die vervelende algen aanslag waar vele boten last van hebben. Bij Yacht Cleaning International kunt u uw boot schilderen, reinigen of beschermen tegen dit soort vervelende aanslag. Wij gebruiken hiervoor zoals de meeste booteigenaren antifouling voor. Het is een beschermlaagje voor uw boot die met name gericht is op het beschermen tegen algen aanslag. Antifouling is er in verschillende soorten van zelf slijtend tot super hard. Over het algemeen kan je antifouling eens in de twee jaar aanbrengen. Wij kunnen voor u vanzelfsprekend ook oude lagen antifoul voor u verwijderen en vervangen met een strakke nieuwe laag. Wilt u meer weten over wat dit precies is en hoe het werkt? Neem dan eens contact op met ons via de mail of telefoon. Wij leggen u alles eenvoudig uit! Kortom, moet u uw boot schilderen, polijsten, reinigen of beschermen, neem dan contact op met Yacht Cleaning International. Voor de laagste prijs verzorgen wij uw boot overal in Nederland en nu ook in het buitenland!

Mail, bel of kijk op de website voor meer informatie.

Wij van Yacht Cleaning International hebben inmiddels jarenlange ervaring in het verzorgen van verschillende formaten boten en jachten. Onze experts weten dus vaak precies wat uw boot nodig heeft. Wij verzorgen uiteenlopende werkzaamheden zoals uw boot schilderen, polijsten, wassen en meer. Over alle services die wij aanbieden kunt u op onze website uitgebreide informatie vinden. U leest hier alles over de manier waarop wij werken, en de materialen waar wij mee werken. Wij zijn beschikbaar voor werkzaamheden in zowel binnen- als buitenland. In Nederland rekenen wij daarnaast nooit voorrijkosten! Wilt u meer informatie, kijk dan op www.yachtcleaninginternational.nl”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.