Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u vuurbestendig asfalt laten aanbrengen?

zaterdag, 27-4-2019  

Bij ons in de straat hebben wij als buurt een particulier stuk grond gekocht. Wij hadden als buurt namelijk altijd problemen met parkeren omdat de gemeente geen parkeerplaatsen heeft willen aanleggen in onze straat. Dat was altijd heel erg vervelend want het betekende dat er altijd wel ergens een auto zo stond geparkeerd dat je er niet meer met je eigen auto langs kom komen. Vandaar dat wij als buurt de hoofden bij elkaar hebben gestoken en gekeken hebben hoe wij aan dit probleem een einde konden maken. Wij hebben toen besloten om gezamenlijk een stukje grond bij ons in de buurt te kopen en om dat om te toveren tot een parkeerplaats. De enige voorwaarde die wij aan deze grond stelden, was dat deze eenmalig geld zou kosten en daarna niet meer. Het was daarom voor ons meteen duidelijk dat wij deze grond moesten voorzien van een goede laag zuurbestendig asfalt. Wanneer je namelijk voor zuurbestendig asfalt kiest, dan weet je zeker dat dit vele jaren mee kan gaan. Het was voor ons dan ook al snel duidelijk dat wij dit zuurbestendig asfalt graag wilden aanbrengen, maar het was nog even de vraag welk bedrijf wij zouden moeten vragen om dit zuurbestendig asfalt aan te brengen. Wij wilden dit namelijk niet zelf doen omdat wij een goede parkeerplaats wilden maken en wij wilden er zeker van zijn dat het zuurbestendig asfalt goed aangebracht zou worden. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of er bij ons in de buurt ergens een bedrijf te vinden was dat ons zou kunnen helpen. Dat bleek het geval te zijn. Wij kwamen namelijk al heel snel in contact met de mensen van avema. Deze mensen kunnen alles maken wanneer het over asfalt gaat en wij hebben daarom ook al heel snel een offerte bij hen aangevraagd. 

Wij schakelden avema in om zuurbestendig asfalt aan te leggen

Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van avema om hen te vertellen wat wij voor ogen hadden. Wij vertelden hen dat wij niet veel zuurbestendig asfalt nodig hadden, dus dat wij ook graag een zacht prijsje wilden betalen voor de diensten. Dit bedrijf heeft toen heel goed met ons meegedacht en dat was voor ons heel erg prettig om te merken. Zij vertelden ons dat zij ons heel goed aan zuurbestendig asfalt konden helpen en dat was voor ons genoeg reden om hen in te schakelen om ons parkeerterrein te maken. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben gevraagd, want zij hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen.

Het resultaat is prachtig geworden 

Inmiddels is het werk uitgevoerd en ik kan u zeggen dat het resultaat prachtig is geworden. Wij hebben een heel mooie parkeerplaats gekregen en alles ziet er keurig netjes uit. Kortom:

  • Dit bedrijf heeft ons heel erg goed geholpen 
  • Wij zijn blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen 
  • Onze parkeerplaats kan vele tientallen jaren mee

Mocht u ook iets willen laten asfalteren, dan raad ik u aan om een keer naar de site van avema te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.