Kinderen en Speelgoed

Wiskunde oefenen voor een mooi resultaat op je rapport

dinsdag, 27-6-2017  

Slimleren

Als je ergens niet goed in bent, dan betekent dat niet per se dat je het helemaal niet kunt. Het betekent alleen dat je iets meer moeite moet doen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een wiskundeknobbel en daardoor vinden ze wiskundige problemen heel gemakkelijk. Door die knobbel zien ze verbanden veel sneller dan iemand zonder deze knobbel. Daarom hoeven zij minder hard te studeren en dat is natuurlijk prettig. Maar dat betekent zeker niet dat jij daarom geen kans maakt om ook goede cijfers te halen. Je moet dat gebrek aan een wiskundeknobbel compenseren door extra veel te oefenen. En ook jij kunt dan een heel mooi cijfer halen op wiskunde. Oefening baart kunst, dus als je hard aan de slag gaat, dan komt het allemaal wel goed. En je hoeft ook zeker niet jaloers te zijn, want waar je collega misschien een wiskundeknobbel heeft, heb jij misschien weer meer gevoel voor taal. Dus terwijl hij/zij gemakkelijk wiskunde kan leren, kun jij weer makkelijker een taal leren. Zo is alles altijd mooi in balans. En als je geen taal- of wiskundeknobbel hebt, dan kun je via veel oefenen altijd toch nog goede cijfers halen. Je moet dan wel even weten waar je wiskunde kunt oefenen. Dit kun je zelf heel gemakkelijk doen via slimleren.nl. Je hoeft dus niet naar een speciale klas en je hoeft ook niet méér uren op school door te brengen. Je kunt thuis online wiskunde oefenen. Het is ook niet vervelend, want alles is online, dus je kunt gemakkelijk via je computer inloggen en leuke virtuele oefeningen maken. Dit maakt het leren ook leuk en daardoor word je gestimuleerd om steeds meer wiskunde te oefenen. Dat maakt het leerproces extra effectief. Je kunt dan ook zelf kijken of je de oefeningen vaker wilt herhalen. De stof die je krijgt aangeboden reflecteert altijd het juiste niveau. Dus of je nu in klas 1, 2,3 of 4 zit van de middelbare school, je kunt via slimleren.nl altijd heel gemakkelijk wiskunde oefenen. Mocht je meer willen weten over de website, surf dan gewoon eens naar slimleren.nl. Daar kun je dan heel snel van alles lezen over de opties die je hebt en hoe de extra opgaven eruit zien.

Gemakkelijk wiskunde oefenen op slimleren.nl

Je moet eerst wel weten of de oefeningen een beetje passen bij wat je op school krijgt. In principe moet je altijd ongeveer dezelfde stof krijgen. Maar niet alle scholen gebruiken dezelfde boeken, dus er kan af en toe sprake zijn van kleine variaties. Dus als je eerst zeker wilt weten of je effectief wiskunde kunt oefenen via slimleren.nl, dan kun je het eerst gratis uitproberen. Daarvoor moet je naar de site surfen. Daar kun je dan gratis het leerprogramma uitproberen. De eerste 30 dagen zijn namelijk helemaal gratis. Je kunt het te allen tijde opzeggen, dus als het niet bevalt, dan stop je weer. Als het wel bevalt, dan kun je net zo lang wiskunde oefenen totdat je voldoende kennis hebt. Zodra je klaar bent, dan kun je het abonnement opzeggen. Dat is alles wat er voor nodig is.

De verschillende vakken die je kunt leren via slimleren.nl

Mocht je ook hulp nodig hebben bij het leren van andere vakken, dan kun je ook terecht bij slimleren.nl. Je kunt hier namelijk ook bijlessen ontvangen voor vakken zoals:

  • Nederlands
  • Engels
  • Rekenen

Dus als je hulp nodig hebt met één van deze vakken, weet dan dat dat geen enkel probleem is via slimleren.nl. Vragen kun je altijd stellen via de chat op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.