Mens en gezondheid

Wit gebit maakt lachen weer prettig

donderdag, 24-8-2017  

123wittetanden.nl - 123wittetanden.nl

Durf jij eigenlijk niet te lachen met je mond open, omdat jij verre van een wit gebit hebt? Dat is heel erg vervelend en het zal je vaak erg tegenhouden in je contacten met anderen. Als iemand een geintje maakt en jij kunt daar eigenlijk niet echt vrolijk op reageren, dan is dat voor jou zelf vervelend, maar ook voor degene met wie jij aan het praten bent. Een recht en wit gebit is dan wel zo prettig, daarmee durf jij jezelf voluit te laten gaan en je stralendste lach te laten zien! Hoe komt het nu dat sommige mensen gezegend zijn met prachtig witte tanden en kiezen, terwijl die van anderen bijna geel zijn? Deels heeft dit te maken met genetische aanleg, bij sommige personen is het gebit van nature gewoon iets geler dan bij anderen. Maar het heeft ook deels te maken met wat je eet en drinkt. Drink jij bijvoorbeeld veel koffie of veel zwarte thee, dan zul je sneller verkleuringen krijgen door stofjes die in deze dranken zitten. Als je hier last van hebt, dan is het dus aan te raden om bijvoorbeeld gewoon water te gaan drinken. Op die manier kun je het verder verkleuren voorkomen, maar zo heb je natuurlijk nog niet weer een wit gebit. Hoe je dat nu realiseren?

Zelf zorgen voor een wit gebit

Er zijn verschillende manieren om weer een wit gebit te krijgen, maar altijd zul je hiervoor aan bleken moeten denken. In de eerste plaats kun je hiervoor natuurlijk naar de tandarts gaan. Deze heeft speciale middelen hiervoor en kan jou daardoor heel goed hierbij van dienst zijn. Nadeel is echter wel dat niet alle tandartsen het nodig zullen vinden om deze behandeling uit te voeren en daarbij lopen de kosten hiervan vaak ook redelijk op. Voordeliger is het om hiermee thuis zelf aan de slag te gaan. Er zijn tegenwoordig verschillende middelen bij de drogisterij te krijgen waarmee jij zelf kunt werken aan een wit gebit. Let echter wel goed op voor wat voor merk en voor wat voor soort product dat jij kiest. Ze zijn lang niet allemaal even goed werkzaam en ook zijn ze niet allemaal even gezond. Zo bevatten veel varianten waterstofperoxide, een stof die ook gebruikt wordt voor het bleken van toiletten. Dit wil jij natuurlijk niet op je tanden en kiezen hebben en je wilt al helemaal niet dat dit in contact komt met je tandvlees, wat door de dunne huid snel stoffen opneemt en transporteert naar de rest van je lichaam. Gelukkig is er nu een gezond alternatief, waarmee jij zelf op een veilige manier kunt zorgen voor een prachtig wit gebit!

All-in-one tandbleekkits van 123WitteTanden

Dat gezonde alternatief zijn de producten van 123WitteTanden! Hiermee kun je gegarandeerd op een geheel veilige manier zelf zorgen voor een wit gebit! Zij bieden verschillende artikelen voor jou aan. Heb jij nog nooit iets bij hen besteld, dan is het verstandig om te kiezen voor de starterskit. Hierin vind je:

  • een tandbleekgel
  • bitjes voor onder en boven
  • een bewaarbox voor de beide bitjes
  • een LED booster
  • een vergelijkstrip

Hiermee kun je heel eenvoudig en snel aan de slag gaan, het wijst zich eigenlijk gewoon vanzelf. Willen meer mensen bij jou thuis een wit gebit? Dan kun je ook kiezen voor hun familiepak, dan heb je meteen voor iedereen genoeg! Ook de navulverpakkingen kunnen zeer goed van pas komen. Doordat de speciale formule van hen geen waterstofperoxide bevat, is het voor iedereen veilig te gebruiken. 123WitteTanden is dan ook het adres om naar toe te gaan als je een wit gebit wilt! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.