Bedrijven en Bedrijfsleven

WOZ bezwaar maken? Binnen 5 minuten geregeld met de experts van Bezwaarmaker.nl!

maandag, 24-2-2020  

Wanneer u een brief van uw gemeente heeft ontvangen met daarin de vastgestelde WOZ-waarde van uw onroerend goed, dan is dit vaak aan de hoge kant of zelfs veel te hoog getaxeerd. Het is belangrijk dat de WOZ-waarde goed wordt berekend, anders betaalt u jarenlang onterecht teveel aan de Belastingdienst. Wilt u WOZ bezwaar maken en hiervoor de hulp inschakelen van jarenlange experts? Neem dan contact op met bezwaarmaker.nl! Ons team van professionals staat u graag effectief bij tijdens het bezwaar maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan online het aanvraagformulier in. U bent binnen 5 minuten klaar en wij gaan geheel kosteloos voor u in bezwaar tegen uw WOZ-waarde. 

Hoe WOZ bezwaar maken?

De afgelopen jaren is regelmatig gebleken dat de WOZ-waarde te hoog wordt vastgesteld. Voor de klanten die in 2013 en 2014 bij ons zijn gekomen voor bezwaar, hebben wij ruim €783.500,- weten te besparen. Dit is een enorm bedrag aan onterecht betaalde belastingen. Waarom zou u kiezen voor bezwaarmaker.nl als het gaat om WOZ bezwaar maken? Goede vraag! Dat heeft er alles mee te maken dat wij al jarenlange ervaring hebben opgedaan. Voorheen is een groot gedeelte van ons team werkzaam geweest bij gemeenten als beoordelaar van WOZ bezwaren. Nu de rollen zijn omgedraaid, weten wij als geen ander hoe effectief en correct in bezwaar kan worden gegaan tegen een te hoog vastgestelde WOZ-waarde. Kostenposten die zijn vastgesteld op basis van uw WOZ-waarde zijn: waterschapsbelasting, vermogensbelasting, roerende ruimtebelasting en uw inkomstenbelasting. Onder aan de streep kunt u dus jaarlijks duizenden euro’s besparen en over de gehele looptijd van uw hypotheek is dit een enorm bedrag! Onze ondersteuning bij het WOZ bezwaar maken, is bovendien geheel gratis! bezwaarmaker staat al jaren op een betrouwbare en vooral daadkrachtige wijze particulieren én ondernemers bij, wanneer er bezwaar gemaakt dient te worden. Uw bezwaarschrift WOZ laat u geheel kosteloos door ons opstellen. Uiteraard zijn wij volledig op de hoogte van alle actuele wetten en regelgevingen. bezwaarmaker.nl is werkzaam in heel Nederland. Profiteer daarom geheel vrijblijvend van onze kennis, expertise en no-nonsens aanpak bij het bezwaar indienen tegen uw WOZ-waarde!

bezwaarmaker.nl voor ondernemers en particulieren OZB/WOZ bezwaar

bezwaarmaker.nl staat klaar voor zowel ondernemers als particulieren. Wilt u onze hulp bij het maken van WOZ/OZB bezwaar? Meldt u dan aan via onze website. U bent verzekerd van een goede en effectieve werkwijze. Houdt er rekening mee dat u binnen zes weken na ontvangst van de beschikking in bezwaar dient te zijn gegaan. Meldt u aan via onze website en onderteken de machtigingsformulieren dat wij namens u in bezwaar mogen gaan. Dit neemt al met al maximaal 5 minuten in beslag. U ontvangt vervolgens van ons inloggegevens, zodat u de status van uw bezwaar online kunt blijven volgen. Zelf hoeft u verder niets te ondernemen. Uw gemeente mag vervolgens een heel kalenderjaar de tijd nemen om tot een uitspraak te komen.

Voordelen WOZ bezwaar maken met bezwaarmaker.nl:

  • Daadkrachtig en deskundig team
  • Gratis dienstverlening
  • Hoge successen behaald
  • Meer dan tien jaar ervaring in WOZ en OZB bezwaar
  • Online aanvraag snel geregeld en status eenvoudig volgen

Wilt u professionele ondersteuning inschakelen voor uw WOZ of OZB bezwaar? Neem dan contact op met bezwaarmaker.nl voor vakkundige kennis en een efficiënte werkwijze, waardoor de kans wordt vergroot dat uw WOZ-waarde wordt verlaagd. Bespaar ook veel geld en meldt u vandaag nog aan via onze website: www.bezwaarmaker.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.