Bedrijven en Bedrijfsleven

Zakelijk glasvezel; de toekomst voor jonge bedrijven

maandag, 17-10-2016  

comsave - Zakelijk glasvezelWe leven in een wereld die continu actief is. Vierentwintig uur per dag staan we via sociale media met elkaar in verbinding. Online kopen we de hele dag door spullen, die de volgende morgen netjes bij ons aan huis geleverd worden. In een wereld die zo snel beweegt is het belangrijk om mee te bewegen. Zakelijk glasvezel biedt jonge bedrijven de kans in de stroom mee te gaan. Met zakelijk glasvezel blijf je bij de tijd en kom je niet achter te liggen. Je kunt opdrachten blijven aannemen en klanten blijven helpen. Zo blijf je flexibel en scherp en dat is cruciaal in onze huidige maatschappij. De voordelen van zakelijk glasvezel zijn groot:

  • Snelheid
  • Schaalbaarheid
  • Oude verbindingen niet meer noodzakelijk
  • Up- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk

Zakelijk glasvezel is snel; heel snel. De verbindingen bedragen soms meer dan 500 MB. Je download daarom met een ongelofelijke vaart en tientallen telefoongesprekken over het internet zijn geen enkel probleem. Met zakelijk internet zorg je ervoor dat je bedrijf mee kan groeien met de laatste ontwikkelingen. Wanneer een nieuwe klant zich meldt heb je de mogelijkheid om deze op te vangen, zodat jouw bedrijf er met de winst vandoor gaat. Zakelijk glasvezel is beschikbaar voor kleine en grote instellingen, van tien tot tienduizend werknemers. Voor iedere organisatie is het juiste pakket beschikbaar. Kom je net kijken als bedrijf, maar zoek je naar doorgroeimogelijkheden? Kies dan voor zakelijk glasvezel. Binnen enkele uren heb jij je internetsnelheid verdubbeld, mocht dat aan de orde zijn. Een derde voordeel is dat traditionele verbindingen niet langer nodig zijn. Elk bedrijf dat begint aan zakelijk internet kan de oude telefoonlijn opzeggen. Dit bespaart abonnementskosten en daarnaast hoeven de kabels niet langer te worden onderhouden. Met zakelijk glasvezel blijf je uiteraard prima bereikbaar. Je belt razendsnel, dankzij VoIP.

Zakelijk glasvezel; bestanden op de cloud

Zoals ieder bedrijf weet bestaan een internetverbindingen uit twee diensten. In de eerste plaats download je gegevens van het internet, maar daarnaast upload tevens je eigen materiaal. Beide diensten hadden vroeger een verschillende snelheid. Zo kon je bijvoorbeeld downloaden met 80MB per seconde, maar uploaden met 2MB per seconde. Hierdoor ontstonden problemen: gebruikers konden niets met elkaar delen. Met zakelijk glasvezel is dit probleem opgelost. Up- en download snelheid zijn nu gelijk aan elkaar. Gebruikers kunnen daarom razendsnel gegevens met elkaar uitwisselen. Wanneer één team een presentatie in elkaar heeft gezet, is deze gelijk met de hele afdeling te delen. Zo is iedereen continue op de hoogte van wat in het bedrijf speelt. Beide diensten zijn cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering en zijn nu naar eenzelfde niveau getild. Wil je ook gebruik maken van zakelijk glasvezel? Surf dan eens naar https://www.comsave.nl/zakelijk-glasvezel/. Op deze site vind je meer informatie over de toepassingen van glasvezel en lees je of deze technologie geschikt is voor jou. Deze aanbieder levert verbindingen op maat, je krijgt dus altijd precies wat je nodig hebt. Ga snel in gesprek om alle mogelijkheden door te praten!

Snelheden laten checken

Voordat je een contract afsluit is het belangrijk dat je laat controleren wat de maximaal haalbare snelheid is op jouw locatie. Een glasvezelverbinding moet naar jouw bedrijf gebracht worden en in sommige gevallen is dat niet mogelijk. In andere gevallen zijn slechts een beperkt aantal aansluitingen mogelijk, je kunt dan bijvoorbeeld enkel gebruik maken van de traagste verbinding. Op bovenstaande site kun je snel laten onderzoeken wat je mogelijkheden zijn. Vul je postcode in en je ziet direct welke opties je hebt op jouw specifieke locatie. Zo ga je altijd goed voorbereid het gesprek aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.