Bedrijven en Bedrijfsleven

Zakelijk internet

donderdag, 21-5-2015  

Het internet is tegenwoordig een centraal fenomeen in het dagelijks leven. Particulieren communiceren via het internet door middel van websites als Facebook en Twitter en steeds meer zaken kun je online regelen. Zo kun je geld overmaken via het internet, diverse aankopen doen en zelfs hypotheken afsluiten. De smartphone voegt hier nog een extra dimensie aan toe, namelijk het feit dat mensen ook buitenshuis te bereiken zijn via het internet. Applicaties als Whatsapp en Facebook maken het mogelijk om berichten te versturen en ontvangen via het internet, waardoor we beter bereikbaar zijn dan ooit. Het internet wordt niet alleen gebruikt door particulieren, maar ook door bedrijven. De goede bereikbaarheid van potentiële klanten via het internet maakt het een aantrekkelijk medium om spullen aan de man te brengen. Het maken van reclame via websites of het sturen van berichten en e-mails aan consumenten zorgt voor een toename in de omzet, als dit goed wordt aangepakt. Ook binnen bedrijven gaat het internet een steeds belangrijkere rol spelen. Zakelijk internet wordt steeds belangrijker in het bedrijf en werknemers gaan steeds meer met computers aan de slag. Waar eerst de administratie bijvoorbeeld werd bijgehouden in mappen en dossierkasten, kan nu een volledige administratie worden aangelegd op het internet of het interne netwerk. Zakelijk internet biedt daarnaast diverse voordelen voor het bedrijfsproces. Werknemers kunnen gemakkelijker werken en de werkzaamheden worden sneller verricht achter een computer. Het aanleggen van papieren administratie vergt veel tijd en ruimte en daarom de online variant een stuk gemakkelijker. Ook is het efficiënter, omdat er gemakkelijker kan worden gezocht in een online administratie. Het kwijtraken van documenten is met het maken van back-ups niet meer aan de orde van de dag en het doorspitten van bergen papierwerk is verleden tijd. Zakelijk internet biedt veel voordelen en er zijn verschillende mogelijkheden.

De voordelen van zakelijk internet

Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk dat je net als iedereen goed verbonden bent. Dit begint met een aansluiting op het internet. Via het internet kun je bijvoorbeeld een website maken voor je bedrijf. Je kunt de klanten informeren, bijvoorbeeld over de openingstijden, of producten aanbieden op je website. Een site zorgt voor een professionele uitstraling en het biedt de mogelijkheid om met je klanten in contact te komen, die veel tijd doorbrengen op het internet. Zakelijk internet is speciaal voor bedrijven ontwikkeld en verschilt in meerdere opzichten van privéinternet. Op kantoor zijn er meerdere computers aangesloten op het netwerk, waardoor het bereik en de mogelijkheden heel anders moeten zijn dan in een privénetwerk. Daarom is er zakelijk internet ontwikkeld. Met zakelijk internet kun je vanaf iedere pc in het bedrijf gemakkelijk het internet op. Je kunt daarnaast voor een intern netwerk kiezen als je het gemakkelijker wilt maken om bestanden uit te wisselen tussen verschillende pc’s. Zakelijk internet heeft vaak een stuk hogere kwaliteit, omdat er meerdere apparaten zijn verbonden aan het netwerk. Thuis is dit niet nodig, maar op kantoor kan het echt een uitkomst zijn. Je kunt zakelijk internet gebruiken voor de communicatie tussen de werknemers. Dit maakt het gemakkelijk om taken te delen en uit te besteden, maar ook om samen te werken. De functionaliteit van je werknemers wordt vergroot als je kiest voor het aanleggen van zakelijk internet. De administratie online regelen is een slimme optie, in tegenstelling tot het papieren archief. Ook met de buitenwereld wordt gemakkelijker gecommuniceerd als je zakelijk internet hebt. Zakelijk internet biedt namelijk een hoge snelheid, waardoor het mogelijk is met alle computers tegelijkertijd online te zijn. Hierdoor kun je sneller reageren op berichten en op zoek naar nuttige informatie.

Internet en andere diensten van Voicedata

Als je op zoek bent naar geschikt zakelijk internet voor je bedrijf, kun je terecht bij Voicedata. Voicedata biedt verschillende zakelijke diensten aan, waar je als bedrijf niet zonder kunt. Zo kun je er onder andere terecht voor:

  • vaste telefonie
  • mobiele telefonie
  • oplossingen
  • zakelijk internet
  • VoIP Hardware

De vaste telefonie van Voicedata heeft standaard functionaliteiten, zoals een online beheersysteem, doorschakelen en een online telefoonboek, maar je krijgt er ook een hoop gratis extra’s bij. Zo kun je rekenen op uitgebreide belstatistieken, meeluisteren en authenticatie door middel van een pincode. Ook het zakelijk internet van Voicedata biedt veel mogelijkheden. Het afnemen van telefonie en internet bij dezelfde provider, biedt daarnaast veel voordelen. De communicatie met de leverancier verloopt gemakkelijker en je kunt een hoop kosten besparen. Er zijn verschillende internetverbindingen mogelijk, waaronder ADSL, VDSL, Coax en glasvezel. Door VoIP te integreren worden de voordelen van de netwerken nog verder geoptimaliseerd, wat resulteert in een hoop besparingen. Ook kun je rekenen op een verhoogde flexibiliteit en beheersbaarheid, ook als je meerdere vestigingen hebt. Als je geïnteresseerd bent in het zakelijk internet van Voicedata of een van de andere aangeboden diensten, kun je gemakkelijk contact opnemen. Meer informatie vind je op de website, www.voicedata.nl. Hier kun je onder andere een offerte aanvragen. Als je invult wat je contactgegevens zijn en wat de minimale internetsnelheid moet zijn, krijg je zo snel mogelijk een reactie. Ook kun je chatten met een medewerker van Voicedata via de website. Ook worden de andere contactgegevens van Voicedata vermeld op de website. Je kunt er bijvoorbeeld het bezoekadres en het telefoonnummer vinden. Wil je meer weten of het zakelijk internet en de andere diensten van Voicedata? Neem dan eens een kijkje op www.voicedata.nl of neem contact op met het bedrijf.

Meer van Voicedata.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.