Auto's en Motoren

Zit niet in het puin met een afval container in Enschede

woensdag, 30-1-2019  

Zit niet in het puin met een afval container in EnschedeAls u bezig bent met een verbouwing, renovatie of tuinvernieuwing blijft er vaak veel afval achter. Deze wilt u graag snel weg of bij elkaar verzameld hebben. Daarvoor kunt u een afval container in Enschede huren. Een afval container in Enschede zorgt ervoor dat u niet tot over uw oren in het puin komt te zitten. Daarnaast is een afval container in Enschede een eenvoudige en goed betaalbare oplossing om snel van uw afval af te zijn. Bij Olde Kalter vindt u een afval container in Enschede en omgeving, zodat u direct verder kunt met uw verbouwing.

Een afval container in Enschede voor particulieren en bedrijven

Een afval container in Enschede kan een goede oplossing zijn als u veel puin heeft tijdens een verbouwing, renovatie of tuinvernieuwing. U kunt al het afval dan direct in uw afval container in Enschede doen, waardoor dit zich niet blijft vermeerderen rondom uw huis. Wij hebben voor iedere situatie een afval container in Enschede met een verschillende opslagcapaciteit en open of gesloten bovenkant. Daarnaast heeft u nog een aantal voordelen als u een afval container in Enschede aanschaft:

  • Altijd scherp geprijsd
  • Voor 11 uur besteld, binnen 48 uur geleverd
  • Al onze prijzen zijn inclusief BTW
  • Plaatsing en ophalen ook op zaterdag mogelijk
  • Zowel voor particulieren als bedrijven

Bij ons is er altijd een all in prijs, daarnaast zijn deze prijzen altijd inclusief BTW. Zo weet u altijd waar u aan toe bent zodra u de offerte heeft. Als u op zaterdag de container geleverd of geplaatst wilt hebben, kan dit voor 12 uur. Zo heeft u ook in het weekend een afval container in Enschede tot uw beschikking. Hierbij is het goed om te weten dat bij onze containers wegens veiligheidredenen niet hoger geladen mogen worden dan maximaal 20 centimeter boven de rand. Via onze website kunt u eenvoudig een container aanvragen. Hier kunt u zowel het type als het formaat kiezen, afhankelijk van het doel waar de container voor gebruikt gaat worden. Wij geven u dan een duidelijk overzicht van wat er wel en niet in de container mag, zodat u er zeker van bent dat u het goed doet. Indien u de gehele situatie liever persoonlijk met een van onze medewerkers bespreekt, kunt u de bestelling ook telefonisch plaatsen. Dan kunt u direct deskundig advies krijgen zodat alles geregeld wordt. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u ons ook altijd bellen. Wij willen er namelijk alles aan doen om u een goede en betrouwbare service te verlenen en daarbij ook middels maatwerk een oplossing willen verzinnen.

Altijd een gepaste oplossing in iedere situatie

Olde Kalter B.V. is uw specialist op het gebied van transport, grondwerk, containers, verkeer en mobiliteit. Wij hebben jaren ervaring en hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van al deze zaken om ons bedrijf te laten groeien. Dankzij de motivatie en multifunctionele instelling van ons familiebedrijf en onze werknemers zijn wij in staat om u op een accurate wijze te bedienen. Wij hebben veel aandacht voor milieu, veiligheid en welzijn en zijn VCA gecertificeerd. Wij hebben daarnaast een breed klantenbestand in zowel de particuliere sector als voor bouwaannemers, wegenbouwers, hoveniers, productiebedrijven en overheidsinstanties, waardoor wij bij iedere branche een goede oplossing kunnen bieden. Hierbij staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarom adviseren wij u ook graag bij uw ideeën en het kostenaspect. Heeft u echter nog vragen over onze diensten of producten, wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken met een van onze deskundigen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.oldekalter-hgl.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.