Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u iemand voor het vonkboren?

zondag, 10-11-2019  

Wij hebben een bedrijf dat onderdelen maakt voor heel specifieke apparatuur. Onlangs moesten wij een heel klein gaatje boren in een groot aantal hardmetalen platen. Wanneer je dit goed wilt doen, moet je iemand in de arm nemen die voor je kan vonkboren. Wij hebben namelijk zelf niet de capaciteit om dit goed uit te voeren. Dat komt enerzijds omdat wij te weinig hoeven te vonkboren en bovendien is het voor ons goedkoper om dit door een specialist te laten doen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken wie wij konden inschakelen wanneer wij wilden gaan vonkboren. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van terhoek.com konden gaan kijken. Wij hebben deze mensen toen even gemaild om te horen wat hun mogelijkheden waren op het gebied van vonkboren. Wij vreesden namelijk even dat zij ons misschien niet konden helpen omdat zij voor ons door een heel dikke plaat moesten boren. Wij hebben toen uitgelegd wat wij wilden met het vonkboren en wij waren blij om te merken dat wij binnen een uur al een antwoord ontvangen hadden. Wij kregen te horen dat wij het vonkboren gerust aan hen konden overlaten omdat zij konden vonkboren tot een dikte van maar liefst 600 millimeter. Dat was meer dan wij vroegen en dus wisten wij meteen dat wij deze mensen moesten inschakelen voor het vonkboren. Wij hebben daarom meteen een afspraak met hen gemaakt en wij konden al heel snel onze producten naar hen opsturen. Wij waren blij dat wij zo snel door deze mensen geholpen konden worden want wij hadden verwacht dat het een hele klus zou worden om een bedrijf te vinden dat ons zou kunnen helpen. Wij zijn daarom ook meteen enthousiast geweest over de mensen van terhoek.com. Mocht u daarom ook iemand zoeken die voor u kan vonkboren, dan kunt u altijd een beroep doen op deze mensen. Wij zijn namelijk zeer goed door hen geholpen en wij zouden dit bedrijf daarom ook zeker aan iedereen aanraden. Kijk daarom even op terhoek.com om te zien wat zij allemaal voor u zouden kunnen doen. 

Hier kon het vonkboren snel begonnen worden 

Wij hebben bij de mensen van terhoek.com aangegeven dat wij niet heel veel tijd hadden om het vonkboren te laten uitvoeren. Wij kregen te horen dat wanneer wij het vonkboren snel wilden laten beginnen, wij gewoon onze materialen moesten aanleveren en dat men dan meteen voor ons zou kunnen beginnen met het vonkboren. Dat was heel prettig om te horen en wij hebben daarom gezorgd dat wij snel van start konden gaan. Dat zorgde er voor dat wij al binnen een paar dagen onze materialen weer konden ophalen. 

Dit bedrijf gaan wij vaker inschakelen 

Wij zijn zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf en wij raden iedereen aan om deze mensen ook in te schakelen wanneer u:

  • op zoek bent naar een bedrijf dat u snel kan helpen 
  • graag met mensen wilt werken die met u meedenken over hoe u het beste resultaat kunt krijgen 
  • u voor een goede prijs geholpen wilt worden 

Kijk voor meer informatie ook nog even op terhoek.com. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.