Woning en Tuin

Zoekt u makelaars in Eindhoven?

donderdag, 16-3-2017  

makelaarseindhoven.nu - Makelaars eindhoven

Wij van Alberti garantiemakelaars uit Eindhoven weten hoe belangrijk het kopen of verkopen van uw koopwoning is. U hebt misschien een huis waarop een hypotheek staat. Dan wilt u natuurlijk dat de nieuwe kopers die hypotheek overnemen. Anders zit u straks met 2 hypotheken. U wilt tevens dat uw huis verkocht is als u wilt verhuizen naar uw nieuwe droomhuis. Als u voor het eerst een huis gaat kopen dan kunt u daar ook wel wat hulp bij gebruiken. Want u hebt misschien geen kaas gegeten van het taxeren van het huis en de onderhandelingen met de verkoper en zijn makelaar. Geeft u dat werk daarom grotendeels uit handen. Wij zijn makelaars uit Eindhoven die u in deze omgeving van dienst kunnen zijn. U betaalt enkel de bemiddelingskosten die we ruim van te voren voor u berekenen. We zijn een transparant bedrijf en geven u graag een inzicht in deze prijzen. U betaalt immers al genoeg aan uw bank en aan de belastingdienst. Dit soort onkosten moet u daarom zoveel mogelijk beperken. Het is daarom aan u om te bepalen wat onze makelaars uit Eindhoven voor u gaan doen. Wilt u bijvoorbeeld dat ze advertenties op de site plaatsen van uw huis? En wilt u dat ze rondleidingen verzorgen, of regelt u dat liever zelf? We doen niets zonder overleg dus kijk eens op de website van deze makelaars uit Eindhoven: makelaarseindhoven.nu.

Onze makelaars uit Eindhoven helpen u graag

Onze makelaars in Eindhoven kunnen u op alle mogelijke manieren helpen.

  • We helpen u bij de verkoop van uw huis,
  • Maar ook bij de aankoop van uw huis,
  • Wilt u zelf uw huis verkopen maar wilt u graag weten wat de waarde is? Ook dan kunnen onze makelaars uit Eindhoven langskomen. Ze zijn namelijk tevens geschoolde taxateurs.

Het is aldus te allen tijde aan te raden om een makelaar in de arm te nemen hij of zij verlicht uw zorgen en kan op een professionele manier uw huis op de huizenmarkt zetten. U hebt waarschijnlijk al genoeg zorgen want u moet immers de verhuizing regelen terwijl u ook nog eens fulltime werkt. Onze makelaars uit Eindhoven zoeken uw notaris uit zodat de verkoopakte kan worden ondertekend. Dit is een verplicht onderdeel en een haast symbolische gebeurtenis dat op het kantoor van de notaris plaatsvindt. U overhandigt daar na het ondertekenen van de akte de huissleutels aan de nieuwe eigenaar.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice

Onze makelaars uit Eindhoven helpen u graag als u uw huis wilt verkopen. Ziet u een mooie woning op onze site staan en wilt u daar weleens rondkijken? Kijk dan wanneer de rondleidingen gepland staan. U kunt zich aanmelden hoewel dit niet altijd noodzakelijk is. Op die dag kunt u alle kamers van het huis bekijken en mag u onze makelaars uit Eindhoven alles vragen. Of u nu een starterswoning hebt of een villa, onze Makelaars Eindhoven zijn van geen kleintje vervaard. We gaan graag met u rond de tafel zitten om hierover te spreken. Maakt u daarom via de telefoon of e-mail een afspraak met onze medewerkers. Op de afgesproken dag bent u van harte welkom bij ons op kantoor waar de thee en koffie voor u klaarstaan. U mag van ons een professionele begeleiding verwachten. Sterker nog, als u midden in de nacht zwetend wakker wordt mag u onze makelaar wakker bellen. De aankoop of verkoop van uw huis kan u heel wat stress opleveren en die nemen we graag voor u weg. Roep de hulp in van onze professionals!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.