Nieuws

Zoekt u vooral niet verder naar de juiste horeca apparatuur

zondag, 10-5-2015  

Bent u op zoek naar horeca apparatuur? Bij ons vindt u alles wat u zoekt. U vindt bij ons niet slechts een gedeelte van de benodigde horeca apparatuur. Wij bieden u een compleet assortiment op het gebied van horeca apparatuur. Bij ons kunt u terecht, wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld:

  • grills
  • koeling
  • bakplaten
  • vaatwassers
  • keukenapparaten

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel bestellen. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt altijd de horeca apparatuur voor uw bedrijf. Het bestellen kan dus via onze website, maar het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u uitgebreid onze producten zien. Natuurlijk wordt u altijd bijgestaan door één van onze ervaren medewerkers. Onze medewerkers zijn in het bezit van veel kennis en ervaring, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Het is niet alleen mogelijk om horeca apparatuur bij ons te kopen, maar ook om deze te laten onderhouden door ons. Doordat wij onze producten als geen ander kennen, is het laten onderhouden van uw horeca apparatuur door ons een goede keuze. Wanneer uw apparaat kapot is, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk dat uw apparaat weer gemaakt wordt. Tijd is immers geld en een apparaat dat kapot is, is gewoon bijzonder vervelend. Daarom zijn wij, na uw melding, al binnen 24 tot 48 uur ter plaatse om uw apparaat te maken. Een extra service van ons, is dat wij gratis verzenden. Koopt u bij ons een product, dan hoeft u dus geen verzendkosten te betalen. Dat is natuurlijk bijzonder prettig. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij ons vindt u altijd horeca apparatuur van de beste kwaliteit

Heeft u een pizzeria en bent u op zoek naar dé perfecte pizzaoven? Dan is onze pizzaoven Cuppone / Mastro 4+4 mogelijk de horeca apparatuur waar u naar op zoek bent. Wilt u meerdere klanten tegelijkertijd kunnen voorzien van een overheerlijke pizza, dan is dit absoluut mogelijk met dit apparaat. U kunt namelijk acht pizza’s tegelijkertijd in deze oven kwijt. Wanneer u producten wilt kunnen invriezen, dan zit u gegarandeerd goed met de Horeca Vrieskast rvs 2 deurs Pelican. Deze horeca apparatuur zal absoluut niet misstaan in uw keuken. Uiteraard is hygiëne van bijzonder groot belang in uw zaak. Hier hebben wij goed over na gedacht bij Horecaworld. Deze vrieskast is namelijk niet zomaar een vrieskast. Hij is verrijdbaar. Dit betekent dat u heel gemakkelijk ook op de plaats van de vrieskast schoon kunt maken. Herkent u het probleem dat u vaak moeilijk onder de apparaten kunt komen? U moet op uw knieën om er bij te kunnen, áls u er al goed bij kunt komen. Dat is natuurlijk erg onhandig. Dit kan natuurlijk anders! Met de verrijdbare Horeca Vrieskast rvs 2 deurs Pelican, zult u ervaren dat het schoon maken rondom deze horeca apparatuur, nog nooit zo gemakkelijk was. Deze vrieskast is niet alleen bijzonder ruim, hij is ook nog eens erg zuinig qua energieverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Maar niet alleen voor het maken en invriezen van voedsel, kunt u bij ons terecht. Misschien komen uw trouwste klanten wel speciaal voor uw overheerlijke koffie? Wij hebben diverse koffieapparaten is ons assortiment, die echt de moeite waard zijn. Wat is er nu lekkerder dan een goeie bak koffie? Wanneer de koffie bij u goed is, dan is de kans groter dat klanten nog een keer terug zullen komen. Hebben uw klanten een slechte koffie ervaring gehad, dan zullen ze eerder weg blijven. Het kunnen serveren van goede koffie heeft natuurlijk niet alleen met de koffiekwaliteit te maken. Het heeft ook veel te maken met de horeca apparatuur, waar u de koffie mee zet. Wij leveren diverse horeca apparatuur om alle soorten koffie mee te kunnen zetten. Maak van koffie uw specialiteit! U vindt bij ons deze horeca apparatuur in zowel groot en klein formaat. Voor de heerlijkste espresso of cappuccino, koopt u natuurlijk bij ons uw horeca apparatuur. Welke horeca apparatuur heeft u eigenlijk nodig voor de koffie die u wilt maken? U leest er alles over op onze website. Wilt u de heerlijkste cappuccino kunnen serveren? Dan is het goed om te weten dat wij hiervoor ook melkopschuimers kunnen leveren. Natuurlijk is deze horeca apparatuur ook van de beste kwaliteit.

Onze specialisten helpen u graag

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit. Bij ons hebt u altijd de keuze uit diverse modellen. U kunt op onze website zien dat wij een ruim assortiment hebben, op het gebied van deze horeca apparatuur. Bekijkt u bijvoorbeeld eens onze bijzonder fraaie koffieautomaat OptiFresh 4 NG. Dit prachtige exemplaar is een aanwinst voor uw zaak, niet alleen qua functionaliteit maar ook zeker qua design. Dit apparaat is uitgerust met 4 canisters. Het is zeer gemakkelijk om de sterkte van de koffie te kunnen regelen. Ook het plaatsen van thermoskannen is bijzonder makkelijk. Zo kunt u veel mensen ineens van koffie voorzien. Maar natuurlijk kunt u ook per koffiekopje koffie zetten. Dankzij het bijzonder grote canister, hoeft u de machine niet vaak bij te vullen. U kunt het zo gek niet verzinnen, of wij van horecaworld hebben het wel in ons assortiment. Neemt u gerust eens contact met ons op, wanneer u meer informatie wilt. Ook voor vragen bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten kunnen iedere vraag naar tevredenheid beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.