Mens en gezondheid

Zonder honger afvallen met het 500 calorieën dieet en Biohcg Original

zaterdag, 29-12-2018  

Zo lang als ik mij kan heugen ben ik aan de stevige kant. In mijn tienerjaren werd ik me bewust van het feit dat ik wat steviger was dan de gemiddelde klasgenoot. Ik werd niet gepest en ondervond ook geen lichamelijke ongemakken aan mijn lichaamsbouw, maar ik ben nooit helemaal tevreden geweest met mijn lichaam. Vanaf mijn achttiende heb ik wat pogingen ondernomen om af te vallen. Ik heb verschillende diëten geprobeerd zoals:

  • Cambridge dieet;
  • Weight watchers;
  • Het vasten dieet;
  • Killerbody dieet;
  • Afvallen met shakes.

De meeste diëten hielpen de eerste paar weken wel, maar het volhouden van het strakke regime van weinig eten nekte me telkens weer. Ik hield het niet vol en te veel eten nam weer de overhand. Kort voor mijn dertigste verjaardag liep ik een oud klasgenoot tegen het slanke lijf. Ze was flink afgevallen en ik complimenteerde haar met het resultaat. Haar geheim bleek het 500 calorieën dieet te zijn in combinatie met Biohcg Original. Ze had het dieet gevonden via Orthokliniek Ootmarsum. Nog diezelfde middag zocht ik op internet de kliniek op. Wat ik daar vond, heeft mijn leven totaal veranderd.

Een goede invulling van het 500 calorieën dieet

Wat ik al snel leerde met deze methode was dat ik weliswaar een 500 calorieën dieet volgde, maar ik leed geen honger. Ik kwam tot dat aantal calorieën door het zoveel mogelijk eten van onbewerkte verse groente en lekkere vlees- en vissoorten. Het is de bedoeling dat je zo min mogelijk bewerkt voedsel tot je neemt zoals kant- en klaar producten, levensmiddelen in blik of fast food. Middels het bijgeleverde boekje ‘Beter in balans’ leerde ik wat ik wel en niet kon eten en hoe ik datgene dat ik wèl mocht eten zo smakelijk mogelijk kon klaarmaken. Zo schotelde ik mezelf met het 500 calorieën dieet een menu voor dat niet zou misstaan in een restaurant:

  • Bloemkoolpizza;
  • Kabeljauwfilet uit de oven;
  • Mini kiprollade;
  • Ovengoulash;
  • Biefstuk van de haas met bloemkool en sla.

De hoofdrol van elke maaltijd was weggelegd voor verschillende soorten groentes. Met kruiden en goede dressings maakte ik van elk gerecht een topgerecht. De maaltijden van het 500 calorieën dieet waren zo smakelijk dat je niet zou zeggen dat ze uit weinig calorieën bestaan. Ik keek uit naar elke maaltijd en kon niet wachten om een nieuw recept uit te proberen. Zelfs als ik bezoek over de vloer had, week ik niet af van mijn recepten. Ik maakte er voor mijn gasten alleen een zetmeel houdend product bij, dat ik zelf niet nam. Ik kreeg alleen maar complimenten over het smaakvolle eten. Men kon niet geloven dat de gerechten onderdeel waren van een 500 calorieën dieet. Geweldig!

Biohcg druppels ter ondersteuning van het dieet

De eerste 24 dagen van het dieet had ik steun aan de Biohcg druppels. Deze druppels bestaan uit verschillende orthomoleculaire kruiden zoals leptine en citroenzuur. Biohcg ondersteunt het lichaam in het begin van het 500 calorieën dieet. Bij aanvang van elk dieet krijgt je lichaam minder voedingsmiddelen binnen dan het gewend is. Hierdoor komt je lichaam in een soort overlevingsstand, waarbij het vet gaat opslaan. Biohcg omzeilt deze overlevingsstand en zorgt er voor dat het lichaam het vet niet gaat opslaan. Ik merkte dat het afvallen mij heel makkelijk afging en binnen een maand was er meer dan zes kilo af. Als je mij een half jaar geleden zou zeggen dat ik met een 500 calorieën dieet zonder moeite en met smakelijke gerechten in een maand zes kilo zou afvallen, dan had ik je niet geloofd. Ik moet toegeven dat dit anders is en echt werkt! Kijk op https://www.orthokliniek.com/500-calorieen-dieet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.