Woning en Tuin

Zonnepanelen van Suntech

vrijdag, 9-10-2015  

Bent u op zoek naar een aanbieder van zonnepanelen? Dan hoeft u niet veel verder te zoeken want Suntech kan u tegen een zeer scherpe prijs zonnepanelen aanbieden. Hierbij hebt u de keuze uit verschillende soorten panelen:

  • Monokristalijne zonnepanelen
  • Polykristallijne zonnepanelen

Het verschil in deze panelen zit in de vorm van de zonnecellen. Waar monokristallijne panelen verreweg het meeste resultaat opleveren door de optimale vorm van de zonnecellen, zijn deze panelen ook het meest kostbaar. Suntech levert naast deze panelen ook de polykristallijne variant die op een groot oppervlak de beste keus is. Omdat dit type paneel niet het meest optimale rendement levert is dit voor kleine oppervlakken niet de eerste keus, maar beschikt u over een groot (dak)oppervlak, dan kunt u ook voor dit type panelen kiezen. U ziet nu al dat er ruime keuze is in panelen. Hoe weet u nu welke keuze u moet maken als u nieuw bent in de wereld van de zonnepanelen? De oplossing is simpel. Het personeel van Suntech helpt u graag op weg bij het maken van de juiste keuze. Zonnepanelen zijn vaak een keuze voor het leven. Ze gaan jaren mee, en daarom wilt u wel direct de goede panelen te pakken hebben. U kunt ze immers ook niet omruilen! Hieronder leest u meer over de voordelen van zonnepanelen en het aanschaffen ervan bij Suntech.

Voordelen Suntech zonnepanelen

Het voordeel van zonnepanelen aanschaffen via Suntech is dat u direct kunt profiteren van de opbrengst van zonnepanelen. U krijgt hierbij altijd de beste kwaliteit zonnepanelen die het beste bij u en uw woning passen. Ook is het mogelijk zakelijk zonnepanelen te laten installeren. Ook hierbij zal worden gekeken naar de beste oplossing voor uw bedrijf. In alle gevallen betalen de zonnepanelen zich na verloop van tijd terug. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u aanschaft doet u een eerste investering, maar de hoeveelheid energie die u zelf opwekt met behulp van de zon zorgt ervoor dat u uw energiemeter minder hard ziet stijgen dan eerst, of in het meest gunstige geval, ziet terugdraaien. Bij een zeer hoge opbrengst of laag verbruik kan het voorkomen dat u meer energie opwekt dan verbruikt. U levert dan met uw Suntech zonnepanelen zogeheten stroom terug aan het netwerk. Hiermee bent u dus uw eigen energieleverancier. Dit zult u dan ook terugzien in uw energierekening. Dit is absoluut het grootste voordeel van het aanschaffen van Suntech zonnepanelen. Een ander groot voordeel van deze panelen is dat u uw eigen energie opwekt zonder daarbij gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Op een traditionele manier energie opwekken gaat vaak gepaard met het gebruik van gas of kolen. Dit zijn fossiele brandstoffen die altijd zullen opraken. De aarde heeft geen eindeloze hoeveelheid fossiele brandstoffen ter beschikking. Energie opwekken middels deze stoffen zorgt er bovendien voor dat er stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor het milieu. Op de lange termijn veroorzaken en verergeren zij de opwarming van het klimaat, met alle gevolgen van dien. Daarom is het beter om over te stappen op groene energie door middel van de zonnepanelen van Suntech. Suntech draagt hierdoor samen met u zorg voor een beter klimaat en een betere toekomst. Kies ook voor groene energie en ga voor de zonnepanelen van Suntech. U zult er geen spijt van krijgen!

Zonnepanelen bestellen

Voor u overgaat tot het bestellen van zonnepanelen moet u natuurlijk eerst weten welk soort panelen er geschikt zijn voor uw wensen. Suntech beschikt over een adviseur in elke regio van het land die u kan adviseren over het type panelen en de plaatsing ervan. Om in contact te komen met een adviseur benadert u simpelweg Suntech. Er zal dan zo snel mogelijk een afspraak worden gemaakt met een adviseur die bij u past. U kunt terwijl u daar op wacht ook alvast een informatiepakket aanvragen via de website. Hier vindt u alle eerste informatie die u nodig hebt om een goede keuze te maken. Daarnaast is het leuk en nuttig om u alvast in te lezen. Het is behoorlijk wat werk om de zonnepanelen goed te installeren, dus hierdoor kunt u zich alvast voorbereiden. Ten slotte kunt u ook alvast een kijkje nemen bij het assortiment van Suntech op de website. Als u met de adviseur om tafel gaat zitten is het wel zo prettig dat u alvast op de hoogte bent van de zonnepanelen die Suntech u kan leveren. De adviseur zal uiteraard zijn of haar advies aan u afstemmen op uw individuele behoeften en wensen. Het is daarnaast belangrijk onderscheid te maken in een oplossing voor uw eigen woning of een professionele omgeving. Als u kiest voor zonnepanelen om energie op te wekken voor uw bedrijf gaat het vaak om grotere hoeveelheden energie en zonnepanelen. Ook hebt u dan te maken met andere regels. Soms is het mogelijk als particulier geld terug te krijgen van de overheid. U draagt immers bij aan een betere wereld met uw investering. U kunt dan subsidie krijgen voor uw aankoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het personeel van Suntech. Ook voor het maken van een afspraak bent u hier aan het goede adres. Daarnaast kunt u altijd de klantenservice bellen of de website raadplegen voor meer informatie over de diensten van Suntech, waar u uw korte vragen ook per chat kunt stellen aan een medewerker. Zo helpen wij u graag snel verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.